Τα νέα αξεσουάρ και είδη διακόσμησης “The Blue White” εμπνέονται από το Ελληνικό καλοκαίρι!

Το ελληνικό καλοκαίρι φέρνει μαζί του και τα The Blue White. Μία νέα Ελληνική εταιρία που συνδυάζει τη γραφιστική τέχνη με την Ελληνική παράδοση και τη σύγχρονη διακόσμηση. Η γραφίστρια Αλεξάνδρα Στάη εμπνέεται από το γαλαζόλευκο σκηνικό των Ελληνικών νησιών και δημιουργεί αξεσουάρ για το σπίτι και την παραλία.

Με σήμα κατατεθέν 2 χρώματα, το μπλε και το λευκό, η συλλογή The Blue White παρουσιάζει αντικείμενα για το σπίτι, όπως σουπλά, κούπες, μαξιλάρια, αξεσουάρ για την παραλία, όπως παρεό και πορτοφόλια, αλλά και ρούχα όπως t-shirts και hoodies. Τα υλικά είναι προσεκτικά επιλεγμένα, με πρωταγωνιστή το βαμβάκι.

Όλα τα αντικείμενα παράγονται στην Ελλάδα και φέρουν τα γαλαζόλευκα γραφιστικά σχέδια της δημιουργού Αλεξάνδρας Στάη. Απόφοιτος της Ecole supérieure d’Arts Graphiques, Academie Julian του Παρισιού, σπούδασε γραφικές τέχνες υπό την καθοδήγηση του καταξιωμένου Γάλλου καθηγητή Etienne Robial. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο του graphic design και σημαντική προϋπηρεσία σε διαφημιστικές εταιρίες σε Παρίσι, Αθήνα και Νέα Υόρκη, η Αλεξάνδρα Στάη έχει συμμετάσχει σε projects για διεθνείς πελάτες όπως Dior, Clinique, Max Mara, Rizzoli books και άλλους. Η αγάπη της, όμως, για την Ελλάδα την έπεισε να επιστρέψει στην πατρίδα της και να ασχοληθεί με τα στοιχεία εκείνα που τελικά τη γεμίζουν περισσότερο: την ομορφιά αυτής της χώρας, το μπλε του ουρανού, το φως του ήλιου και ο μοναδικός χαρακτήρας των Ελληνικών νησιών. Έτσι, γεννήθηκαν τα The Blue White.

Η συλλογή είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα σημεία σε Αθήνα, Κρήτη, Μύκονο, Πάρο, Σαντορίνη, Σπέτσες, Σκιάθο, Ύδρα, Ρόδο αλλά και online στο We Create Harmony.

 

www.thebluewhite.com

www.instagram.com/__thebluewhite__/
www.facebook.com/thebluewhitepage/

 

Credits φωτογράφισης:

Φωτογράφος: Gertrude Gary Milk

Μοντέλο: Έλενα Ζηρίνη

Χώρος φιλοξενίας: Rocabella Mykonos Art Hotel & Spa

Vicky StoukiComment