Το Cutty Sark γιορτάζει την ολοκλήρωση των Urban Adventures Tours με τις πιο διαδραστικές & εναλλακτικές #cuttypaizei περιηγήσεις

Το Cutty Sark, το αγαπημένο blended Scotch whisky, ολοκληρώνει φέτος την πολυβραβευμένη καμπάνια «Urban Adventures»  την οποία υλοποιεί τα τελευταία 2 χρόνια σε συνεργασία με τους 4 Wise Monkeys.

Από τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, το Cutty Sark βρίσκεται στον αέρα με νέο τηλεοπτικό και δυνατή υποστήριξη τόσο σε digital περιβάλλον όσο και στο ραδιόφωνο καλώντας όλους τους Urban Adventurers να ανακαλύψουν ότι #cuttypaizei στην πόλη τους.

Στα δύο αυτά χρόνια μέσα από 31 «Urban Adventures» διαδρομές, ξενάγησε Αθηναίους και Θεσσαλονικείς στα πιο εναλλακτικά σημεία της πόλης τους και κλείνοντας τον κύκλο αυτό, μας προσκαλεί στα τελευταία  Urban Adventures Tours με ακόμα πιο διαδραστικές εμπειρίες και ξεχωριστά δρώμενα! 

Επόμενο ραντεβού την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, όπου όλοι οι city stroller θα κατευθυνθούμε προς την οδό Πειραιώς, σε ένα από τα πιο βιομηχανικά σημεία της πόλης. Το Cutty Sark θα μας δώσει την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε live tattoo session από γνωστούς tattoo artist, μαθήματα graffiti και συναρπαστικά live performances. Τελικός προορισμός θα είναι το Omikron 2, ένας ολοκαίνουριος χώρος με ιδιαίτερη αισθητική, ο οποίος θα υποδεχτεί τους Urban Adventurers με μοναδικά Cutty Sark drinks & cocktails.

Τελευταία μας διαδρομή την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στην πλατεία Αγίας Ειρήνης για να βολτάρουμε ... με άλλο μάτι, σε μία από τις πιο γνωστές και περπατημένες περιοχές της Αθήνας. Το Cutty Sark θα μας ξεναγήσει γύρω από την πλατεία Αγίας Ειρήνης και το Σύνταγμα, για να ανακαλύψουμε  vintage αντικείμενα και να παρακολουθήσουμε street dancing και live τζαμάρισμα, σε μέρη που βρίσκονται δίπλα μας αλλά δεν είχαμε ποτέ εντοπίσει. Ένα από τα πιο πρωτότυπα cocktail bar του κέντρου, το Chaplin, θα φιλοξενήσει το τελευταίο After Tour Partyκαι θα δημιουργήσει την πιο γιορτινή ατμόσφαιρα.

Πολλοί Urban Adventurer έχουν ήδη βολτάρει στα experiential tour στο Κουκάκι (04/12) και στην Πλατεία Αριστοτέλους (11/12) στην Θεσσαλονίκη, που πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα στο πλαίσιο του τελευταίου κύκλου με αποκορύφωμα τα After tour party στο KINONO & Flipside αντίστοιχα. Το Cutty Sark μας προκαλεί να ανακαλύψουμε από κοντά και τις επόμενες urban εμπειρίες, δηλώνοντας συμμετοχή στο www.urbanadventures.gr. Ο παλμός της πόλης και τα πιο κρυφά σημεία της, περιμένουν να τα ανακαλύψουμε και να τα απολαύσουμε παρέα με το Cutty Sark!

 

#cuttypaizei…. Dare to discover

Μάθε περισσότερα εδώ

Δες το promo video και το τηλεοπτικό σποτ

Ακολούθησέ μας στο facebook: cuttysarkwhisky.gr