Μια νέα σελίδα στην ιστορία των 2in1: Η Lenovo παρουσίασε το νέο Yoga™ Book στην Ελλάδα!

Σε μία αποκαλυπτική βραδιά και παρουσία φίλων και εκπροσώπων της τεχνολογίας, του design, των gadget και των δημιουργικών προκλήσεων, η Lenovo παρουσίασε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το νέο YogaBook, την λεπτότερη και ελαφρύτερη 2-σε-1 συσκευή στον κόσμο που προσφέρει απόλυτη ελευθερία κινήσεων.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης, η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε στους παρευρισκόμενους για την προσωπική της εμπειρία με το YogaBook και περιέγραψε πως άλλαξε τη δική της καθημερινότητα, μέσα από ένα πρωτότυπο video με κεντρικό θέμα το YogaBook. 

Για μία σύγχρονη, δυναμική γυναίκα, με πολύ απαιτητική καθημερινότητα, γρήγορους και έντονους ρυθμούς που είναι συνέχεια on the go, όπως η Τζένη Μπαλατσινού, το YogaBook, με τις πρωτότυπες, πρακτικές και δημιουργικές του λειτουργίες, αποδείχθηκε απαραίτητο ‘’εργαλείο’’, για κάθε μια από τις 7 ημέρες που το έζησε και το χρησιμοποίησε.

Όπως ανέφερε και η ίδια χαρακτηριστικά, το μοναδικό του design, το πόσο πραγματικά λεπτό και ελαφρύ είναι, αλλά και η κομψή αισθητική του, ήταν τα πρώτα στοιχεία που τράβηξαν την προσοχή της στο YogaBook.

Στο διάστημα της εμπειρίας της με το μοναδικό αυτό 2-σε-1 προϊόν, είχε επίσης την ευκαιρία να απολαύσει τα καινοτόμα τεχνικά χαρακτηριστικά του, όπως η κινηματογραφική ποιότητα ήχου και εικόνας, η φορητότητα και η ευκολία χρήσης του εικονικού halo πληκτρολόγιου που εμφανίζεται μόνο όταν το χρειάζεσαι αλλά και η απίστευτη διάρκεια ζωής της μπαταρίας που δεν την πρόδωσε καμία ημέρα.

Ένα ακόμα στοιχείο που ξεχώρισε τόσο η Τζένη Μπαλατσινού αλλά και όσοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά το YogaBook κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ήταν η χρήση του Real Pen, μιας γραφίδας με πραγματικό μελάνι, με την οποία ο χρήστης μπορεί να ψηφιοποιήσει σε πραγματικό χρόνο, σημειώσεις, σκίτσα, μηνύματα, είτε επάνω σε χαρτί, είτε απευθείας στο create pad.

Στην ίδια εκδήλωση, οι δημιουργικές δυνατότητες του YogaBook αναδείχθηκαν και με έναν ιδιαίτερα πρωτότυπο τρόπο. Σκιτσογράφος δημιούργησε σε πραγματικό χρόνο σκίτσα των καλεσμένων, με τη χρήση του real-pen, αποκαλύπτοντας in action την ευκολία στη χρήση και τις δημιουργικές δυνατότητες της συσκευής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το YogaBook διατίθεται στην Ελλάδα σε 2 εκδόσεις: Android σε χρώμα Champagne Gold (χρυσό) ή Gunmetal Grey (γκρι) και Windows  (με Windows 10 Pro) σε μαύρο χρώμα. Τα μοντέλα διατίθενται είτε με συνδεσιμότητα WiFi, είτε με συνδεσιμότητα WiFi και 4G.

 

Με το Yoga Book, η LenovoΤΜ υποδέχεται μια νέα εποχή

στην οποία μπορούμε να απολαύσουμε πολλά περισσότερα,

από μία μόνο συσκευή.

 

#yogabook #grlaunch