Η Sweete Stevia τώρα σε όλα τα καταστήματα Βερόπουλος

Η Sweete Stevia, το αγαπημένο φυσικό γλυκαντικό από το φυτό στέβια, ανανεώθηκε, άλλαξε συσκευασία, μεγάλωσε την «οικογένειά» της  και… πλέον μπορείτε να τη βρείτε σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας Βερόπουλος.

Με στόχο να βρίσκεται κοντά σε κάθε γυναίκα, σε όλη την Ελλάδα, που φροντίζει για την υγιεινή διατροφή των παιδιών και της οικογένειάς της αλλά και για τη δική της σιλουέτα η Sweete Stevia είναι πλέον άμεσα προσβάσιμη σε όλα τα καταστήματα Βερόπουλος και διαθέσιμη για συνταγές σκέτη γλύκα, χωρίς τις περιττές θερμίδες της ζάχαρης.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με τα καταστήματα Βερόπουλος καθώς αποτελεί ένα εξαιρετικό μέσο για να διευρύνουμε την εμπειρία της Sweete Stevia, τόσο σε υπάρχοντες όσο και σε νέους πελάτες στην Ελλάδα που αναζητούν περισσότερα σημεία και τρόπους για να αποκτήσουν την αγαπημένη τους γλυκιά, καθημερινή συνήθεια. Η παρουσία μας στην αλυσίδα Βερόπουλος διευρύνει το δίκτυο μας στην Ελληνική αγορά, αναφορικά με τη διάθεση των προϊόντων Sweete Stevia», δήλωσε ο Νίκος Λαμπρινός, National Account Manager της ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ.

Στα καταστήματα Βερόπουλος θα βρείτε όλα τα προϊοντα της Sweete Stevia που καλύπτουν τις ανάγκες της καθημερινότητας τόσο για την παρασκευή γλυκών όσο και για την άμεση χρήση τους σε όλα τα είδη ροφημάτων. Συγκεκριμένα:   

v την ολοκαίνουρια συσκευασία Sweete 100 δισκίων που διαλύονται εύκολα σε κρύα και ζεστά ροφήματα για να απολαμβάνετε… κάθε γλυκιά στιγμή, όπου και αν βρίσκεστε

v το νέο κουτί Sweete των 100 sticks τo οποίo αποτελείται από 100 μονές μερίδες σε κρυσταλλική μορφή, με κάθε μερίδα να ισοδυναμεί με ένα κουταλάκι ζάχαρης. Η νέα συσκευασία συνοδεύεται κι από βελτιωμένη γεύση της Sweete Stevia λόγω μεγαλύτερης καθαρότητας του γλυκοζίτη στεβιόλης Reb-A που διαθέτει (από 97% σε 98%).

v το ανανεωμένο σακουλάκι Sweete 150γρ το οποίο επίσης διαθέτει βελτιωμένη γεύση και κρυσταλλική μορφή ενώ πλέον περιέχει ειδικό κουταλάκι μεριδοποίησης (διαθέσιμο από τον Ιούλιο).

Η Sweete Stevia απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να διατηρήσουν τη γραμμή τους, σε εκείνους που αναζητούν έναν ισορροπημένο τρόπο διατροφής αλλά και σε  όλη την οικογένεια φροντίζοντας να μην στερούνται  τις  αγαπημένες τους γλυκές γεύσεις, σε κάθε τους εκδοχή.

Vicky StoukiComment