Η Zara Home έρχεται αυτό το Φθινόπωρο με την νέα κολεξιόν Flora, με ρομαντική και vintage αίσθηση!

Κάτω από βλέμμα του διάσημου φωτογράφου François Halard, η καμπάνια της Zara Home για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2015/16 χωρίζεται σε τρία μέρη, με σκοπό να παρουσιάσει τις τάσεις διακόσμησης για την ερχόμενη σεζόν. Η καμπάνια αποτελείται από τρία μέρη γεμάτα έμπνευση, που αποτυπώνουν τρία διαφορετικά και εξίσου σοφιστικέ στυλ για τη μόδα μέσα στο σπίτι.

Το πρώτο μέρος της καμπάνιας: Flora, με ρομαντική και vintage αίσθηση. Οι εικόνες και το video παρουσιάζουν μια κολεξιόν που αποτελείται από λινά σε παστέλ χρωματισμούς, διακοσμητικά στοιχεία, δαντέλα και ρομαντικά τυπώματα λουλουδιών, που μας μεταφέρουν σε ένα νοσταλγικό και κομψό περιβάλλον.

Η καμπάνια Flora περιλαμβάνει και την κολεξιόν Hotel. Η κολεξιόν φέτος εμπλουτίζεται με μεταλλικά στοιχεία σε χρυσαφί και ασημί, τα οποία συνδυάζονται με το λευκό που λειτουργεί ως φόντο στα τυπώματα.

Αυτό το πρώτο μέρος της καμπάνιας παρουσιάζει επίσης τον ρομαντισμό των κεντημάτων σε απόλυτο λευκό look, το οποίο συνοδεύεται από διακοσμητικά στοιχεία για να δημιουργήσει διαφορετικές υφές πάνω στα υφάσματα.

 **Το δεύτερο μέρος της καμπάνιας, Nordic, θα παρουσιαστεί στα τέλη Αυγούστου και το τρίτο, Luxor, τον Σεπτέμβριο. 

Vicky StoukiComment