Η MasterCard και φέτος @ ISLAND Cocktail Nights

Δροσερά cocktails, αποκλειστικά για τους κατόχους Premium καρτών MasterCard®, συνοδεύουν ξανά το καλοκαίρι στην πόλη.

Η MasterCard συνεργάζεται για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά με τον Όμιλο Panas Sophisticated Hospitality και το Island Club Restaurant, προσφέροντας δροσερά cocktails αποκλειστικά στους κατόχους premium καρτών Gold MasterCard®, Platinum MasterCard® και World MasterCard®, κάνοντας πιο ξεχωριστά τα βράδια του καλοκαιριού στην πόλη. Η MasterCard συνεχίζει να χαρίζει στιγμές ανεκτίμητης αξίας σε αυτούς που επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν μία από τις Premium MasterCard® κάρτες τους.

Οι βραδιές MasterCard @ Island Cocktail Nights 2015 έχουν ήδη ξεκινήσει και θα διαρκέσουν ως το τέλος του καλοκαιριού.

Χρησιμοποιώντας premium κάρτες MasterCard® για γεύμα στο Island Club Restaurant & στον Privé χώρο καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και για brunch στο ‘C-Lounge, οι κάτοχοι και η παρέα τους απολαμβάνουν δροσερά καλοκαιρινά cocktails με ‘άρωμα’ Αθηναϊκής Ριβιέρας.


Η Ιωάννα Μίγγου, Marketing Manager της MasterCard για την Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, δήλωσε σχετικά: «Φιλοσοφία της MasterCard είναι να εμπνέει τους κατόχους των καρτών της και να τους προσφέρει εμπειρίες ανεκτίμητης αξίας. Συνεχίζουμε λοιπόν με ιδιαίτερη χαρά  τη συνεργασία μας με τον Όμιλο Panas Sophisticated Hospitality και το Island, που αποτελεί σταθερά αγαπημένο προορισμό στην καλοκαιρινή Αθήνα, για να προσφέρουμε ξεχωριστές βραδιές στους κατόχους των Premium καρτών της MasterCard®».

Εκπροσωπώντας το Panas Sophisticated Hospitality, ο κ. Χρύσανθος Πανάς δήλωσε: «Οι υψηλές προδιαγραφές και οι ξεχωριστές εμπειρίες για τους πελάτες μας είναι πάντα στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων του Ομίλου μας. Η επιτυχημένη συνεργασία με την MasterCard αποτελεί σταθερό βήμα προς την κατεύθυνση αυτή και η ανανέωση της συνεργασίας μας για πέμπτη χρόνια εγγυάται ξεχωριστές βραδιές και φέτος το καλοκαίρι».

*Η προσφορά ισχύει με την κατανάλωση γεύματος στο Island Club Restaurant & στον Privé χώρο και για brunch στο ‘C-Lounge’ με τις κάρτες Gold MasterCard®, Platinum MasterCard® και World MasterCard®.

Vicky StoukiComment