Μεγάλος Καλοκαιρινός Διαγωνισμός από το Athens Metro Mall

Τώρα στο Athens Metro Mall, ψωνίζεις και πας διακοπές στις Κυκλάδες, στα Δωδεκάνησα, στα Νησιά Β.Α. Αιγαίου και στην Κρήτη!

Το καλοκαίρι πλησιάζει και τo Athens Metro Mall, το εμπορικό κέντρο για κάθε στιγμή, διοργανώνει για ακόμη μια φορά τον διαγωνισμό που σε… ταξιδεύει! Από 28 Μαΐου έως 21 Ιουνίου, με αγορές αξίας 30€ και άνω από τα καταστήματα του Athens Metro Mall, ένα τυχερό ζευγάρι κερδίζει κάθε μέρα δωρεάν εισιτήρια Blue Star Ferries για τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα, τα Νησιά του Β.Α. Αιγαίου και την Κρήτη.

Ταξιδεύουμε σε Σύρο, Πάρο, Τήνο, Μύκονο, Νάξο, Ίο, Σαντορίνη, Αμοργό, Ηρακλειά, Σχοινούσα, Κουφονήσια, Δονούσα και σε άλλα υπέροχα νησιά ψωνίζοντας από το Athens Metro Mall.

Το ζητήσατε και το προσφέρουμε ξανά! Ο καλοκαιρινός διαγωνισμός πραγματοποιείται για ακόμη μια χρονιά σε συνεργασία με τη Blue Star Ferries, ύστερα από τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε τα προηγούμενα τέσσερα  χρόνια. Οι φίλοι του Athens Metro Mall έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τη μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας και αγορών που τους προσφέρει το Κέντρο και ταυτόχρονα να διεκδικήσουν την καλοκαιρινή τους απόδραση από την πόλη. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να δείξουν το σύνολο των ημερήσιων αποδείξεων των αγορών τους στο info desk (που λειτουργεί στο επίπεδο 1) και έτσι λαμβάνουν αυτόματα μέρος στην καθημερινή κλήρωση.

Και αυτό το καλοκαίρι το ραντεβού μας στην πόλη είναι στο Athens Metro Mall!

 

Vicky StoukiComment