Το διασκεδαστικό ταξίδι της νέας κολεξιόν Zara Home Kids για την άνοιξη – καλοκαίρι 2015

Η νέα κολεξιόν Zara Home Kids για την άνοιξη – καλοκαίρι 2015 μας ταξιδεύει στον γύρο του κόσμου, στα μυστικά του θαλάσσιου κόσμου  και τα διασκεδαστικά prints εμπνευσμένα από γιαπωνέζικα σχέδια και ζώα origami στολίζουν τα κομμάτια αυτής της κολεξιόν!

BON VOYAGE

Η πιο γλυκιά αλλά και κλασική σειρά Zara Home Kids μας ταξιδεύει τον γύρο του κόσμου. Η φαντασία μας τρέχει με την υδρόγειο, σακίδια και χάρτες, ανακαλύπτει νέα μέρη, παραδόσεις και υπέροχους εικονογραφημένους χαρακτήρες.

Ένα διασκεδαστικό ταξίδι με αεροπλάνο, πλοίο, αυτοκίνητο ή φορτηγό, χωρίς να βγούμε από το υπνοδωμάτιο.

SEA SHORE

Τα σχέδια του θαλάσσιου κόσμου, ζώα και φυτά, δημιουργούν ένα σκηνικό αθωότητας όπου γοργόνες, χταπόδια και αστερίες παίζουν ανάμεσα στα αφρισμένα κύματα.

Αυτή η κολεξιόν δημιουργεί μια σοφιστικέ αλλά χαλαρή ατμόσφαιρα: η πεμπτουσία Zara Home Kids.

PETIT CHINOSERIE

Διασκεδαστικά τυπώματα εμπνευσμένα από γιαπωνέζικα σχέδια και ζώα origami στολίζουν τα κομμάτια αυτής της κολεξιόν. Το σοφιστικέ look προέρχεται από τον συνδυασμό των υφασμάτων από βελούδο και λινό με τα νεωτεριστικά denim και βαμβακερά.  Η μεγάλη ποικιλία των παστέλ κυριαρχεί, ενώ φωτίζεται από δόσεις χρωμάτων neon, όπου οι γκέισες και οι σαμουράι παίζουν με τα ντελικάτα λουλούδια ikebana

Vicky StoukiComment