Ένας ξεχωριστός χώρος! Sweethearts bespoke ❤ handmade

Το Sweethearts είναι ένα ξεχωριστό κατάστημα ζαχαροπλαστικής όπου δημιουργούν μοναδικές  Χειροποίητες Λιχουδιές (http://www.sweethearts.gr/-2), όπως cupcakes, τούρτες, muffins, cake pops, μαρμελάδες και cookies σε μικρές ή μεγάλες ποσότητες, για γάμους, βαπτίσεις, baby shower, πάρτυ γενεθλίων, εταιρικές εκδηλώσεις ή tea/coffee parties χρησιμοποιώντας πάντα τα πιο αγνά και φρέσκα υλικά της αγοράς από τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου.  Επίσης, εξειδικεύονται στην δημιουργία συνθέσεων δώρων για μωρά - happy nappy cakes - (http://www.sweethearts.gr/happy-nappy-cakes) με επώνυμα και μη τοξικά προϊόντα!  Στο Sweethearts  υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξουμε εμείς ότι μας αρέσει και ότι μας ταιριάζει ανάλογα με την περίσταση.

 

Επίσης, στο Sweethearts έχουμε την δυνατότητα να αποκτήσουμε τον δικό μας μοναδικό Πίνακα καθώς ζωγραφίζουν πίνακες κατάλληλους για να διακοσμήσουν ένα παιδικό δωμάτιο (http://www.sweethearts.gr/-3). Οι πίνακες είναι ζωγραφισμένοι στο χέρι με λαδομπογιές σε καμβά και φτιάχνονται κατόπιν παραγγελίας. 

 

Όλες οι δημιουργίες του Sweethearts φτιάχνονται κατά παραγγελία και είναι μοναδικές!  Το Sweethearts έχει τρεις αξίες: Ποιότητα, Μεράκι, Μοναδικότητα!!


Το όραμα του Sweethearts και πρωταρχικός στόχος είναι να προσφέρουν στους πελάτες τους  Ασφαλή, Οικολογικά και Ποιοτικά προϊόντα. Τα χαρακτηριστικά των προϊόντων του Sweethearts είναι οι απολαυστικές γεύσεις, τα χαρούμενα χρώματα, τα μοναδικά σε ποιότητα αντικείμενα σε συνδυασμό με την πολύ προσεγμένη και μελετημένη εμφάνιση.  Με οδηγό την ποιότητα και έχοντας ως βασική του επιδίωξη την ικανοποίηση των καταναλωτών, συνεχίζουν την δημιουργία με εφόδια την Αγάπη μας αλλά και την αγάπη των ανθρώπων του Sweethearts για την ακατάπαυστη δημιουργία και προσφορά.

Sweethearts - bespoke  handmade

Νέα Ερυθραία, Ομήρου 3Α από Δευτέρα έως και Σάββατο11:00-15:00. 

Τηλ.  2155157400

Official site: www.sweethearts.gr

Official fb page: www.facebook.com/sweetheartsGR

 

Vicky StoukiComment