«ΨΥΧΡΑ ΚΙ ΑΝΑΠΟΔΑ – Τραγουδιστά» και … γιορτινά με την Amita FUN!

Φέτος τα Χριστούγεννα, η Amita FUN! σε συνεργασία με την Disney, γιορτάζει μαζί με τα παιδιά και καλωσορίζει την πιο cool ταινία «ΨΥΧΡΑ ΚΙ ΑΝΑΠΟΔΑ – Τραγουδιστά»

H Amita FUN! ο αγαπημένος χυμός των παιδιών, υποδέχεται τα φετινά Χριστούγεννα, χαρίζοντας στιγμές χαράς και τραγουδιού στους μικρούς της φίλους, με την αγαπημένη ταινία «ΨΥΧΡΑ ΚΙ ΑΝΑΠΟΔΑ – Τραγουδιστά»!

Στις 18 Δεκεμβρίου, η Amita FUN! προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να νιώσουν το πνεύμα των Χριστουγέννων προσφέροντας τους μια ξεχωριστή και μοναδική εμπειρία στις κινηματογραφικές αίθουσες. Η αγαπημένη ταινία της Disney «ΨΥΧΡΑ ΚΙ ΑΝΑΠΟΔΑ» έρχεται ξανά στις κινηματογραφικές αίθουσες με μια έκπληξη που θα ενθουσιάσει όλη την οικογένεια! Οι αγαπημένοι ήρωες της ταινίας, η Άννα, η Έλσα, ο Όλαφ και όλοι οι άλλοι θα μοιραστούν με τους θεατές, εκτός από τις περιπέτειες τους και όμορφα τραγούδια! Οι στίχοι των τραγουδιών της ταινίας θα εμφανίζονται στην οθόνη και τα παιδιά θα μπορούν να συμμετέχουν τραγουδώντας καραόκε!

Φέτος, μπαίνουμε στο εορταστικό κλίμα, πηγαίνοντας σινεμά παρέα με τον πιο γευστικό αλλά και θρεπτικό χυμό Amita FUN! για μια μοναδική εμπειρία με γέλιο και τραγούδι που θα συναρπάσει και θα χαρίσει μαγικές, χριστουγεννιάτικες στιγμές σε μικρούς και μεγάλους!

Και επειδή η διάθεση για παιχνίδι δε σταματά, οι νέες συσκευασίες της Amita FUN! έρχονται με νέα εντυπωσιακά γραφικά με τους ήρωες της ταινίας «ΨΥΧΡΑ ΚΙ ΑΝΑΠΟΔΑ – Τραγουδιστά», που θα ξεσηκώσουν και θα ξετρελάνουν τα παιδιά.

Μείνετε συντονισμένοι καθώς η συνεργασία της Amita FUN! με τη Disney αναμένεται να συναρπάσει μικρούς και μεγάλους με το νέο έτος!

Βρες τις νέες συσκευασίες Amita FUN! με τους ήρωες της ταινίας και μπες στο amitafun.gr για να παίξεις τα πιο fun και ανατρεπτικά παιχνίδια παρέα με τον Όλαφ και τα αγαπημένα σου Amitakia KΑΠΤΕΝ ΜΗΛΟ, ΦΡΑΟΥΜΙΤΑ και ΜΑΣΤΡΟΚΑΡΟΤΟ.

Vicky StoukiComment