Τσακίρης ΜΙΣΑ ΜΙΣΑ: What’s The Flavor?

Τα Τσακίρης ΜΙΣΑ ΜΙΣΑ σε προσκαλούν να δημιουργήσεις εσύ την επόμενη νέα γεύση τους!

Ta Τσακίρης ΜΙΣΑ ΜΙΣΑ, απογειώνουν την απόλαυση και καινοτομούν για άλλη μία φορά παρουσιάζοντας την ενέργεια «Whats The Flavor?»: Με ένα κλικ στο www.whatstheflavor.gr, μπορεούμε να δημιουργήσουμε και εμείς την επόμενη γεύση των Τσακίρης ΜΙΣΑ ΜΙΣΑ!

Οι λάτρεις των Τσακίρης ΜΙΣΑ ΜΙΣΑ έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν το δικό τους γευστικό και εκρηκτικό συνδυασμό: Επιλέγοντας την αγαπημένη γεύση ανάμεσα στον παραδοσιακό γύρο και την μοναδική BBQ sauce και συνδυάζοντας την με το άλλο της μισό, ανάμεσα σε μοναδικές επιλογές, βρίσκονται ένα βήμα πιο κοντά στην ανακάλυψη της νέας γεύσης των Τσακίρης ΜΙΣΑ ΜΙΣΑ! Δροσερή sauce γιαουρτιού, φέτα, κρεμμύδι, ντομάτα ή μαγιονέζα για τον γύρο και τραγανά ribs, onion rings, τυρί, sour cream ή chicken nuggets για τη BBQ sauce είναι οι επιλογές για το νέο, μοναδικό συνδυασμό ΜΙΣΑ ΜΙΣΑ!

Η εμπειρία «Whats The Flavor?» γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική για 40 τυχερούς, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρώτοι το δικό τους γευστικό συνδυασμό αλλά και να τον υποστηρίξουν, κάνοντας share στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στα social media, για να γίνει η δική τους πρόταση, η επόμενη γεύση Τσακίρης ΜΙΣΑ ΜΙΣΑ!

Παράλληλα, οι fans των Τσακίρης ΜΙΣΑ ΜΙΣΑ έχουν την ευκαιρία να ψηφίζουν τις αγαπημένες τους γεύσεις στο www.whatstheflavor.gr, διεκδικώντας μια θέση ανάμεσα στους 20 τυχερούς που θα παραλάβουν ένα κουτί με τη νέα γεύση των Τσακίρης ΜΙΣΑ ΜΙΣΑ που θα επιλεγεί τελικά!

Τέλος, η ενέργεια θα ολοκληρωθεί με μία LIVE τελική γευστική αναμέτρηση των δύο επικρατέστερων γεύσεων, με κριτές τους fans των Τσακίρης ΜΙΣΑ ΜΙΣΑ, οι οποίοι θα επιλέξουν την τελική γεύση!

Μη χάνεις χρόνο! Μπες τώρα στο www.whatstheflavor.gr και δώσε τη δική σου γεύση στα Τσακίρης ΜΙΣΑ ΜΙΣΑ!

 

Με τα νέα Tσακίρης ΜΙΣΑ ΜΙΣΑ, τα θέλουμε όλα και τα έχουμε όλα!

 

Facebook: facebook.com/TsakirisChipsOfficial

Instagram: instagram.com/tsakiris_chips

YouTube: https://www.youtube.com/user/TsakirisChipsChannel

Vicky StoukiComment