Η φωτογτραφική καμπάνια της Disney με τίτλο #DreamBigPrincess στα social media στηρίζει τον οργανισμό GirlUp για να ενθαρύνει τα μεγάλα όνειρα των παιδιών!
Το νέο μήνυμα #DreamBigPrincess μας εξιστορεί πως κάθε μία από τις Πριγκίπισσες της Disney αποτελεί ηρωίδα μιας διαχρονικής ιστορίας, εμπνέοντας τις μικρές μας φίλες με μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας.
Read More
Η νέα δράση του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ για την καλοκαιρινή έξοδο του Δεκαπενταύγουστου
To ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ μοιράζει 30.000 σακούλες στα διόδια φροντίζοντας, ώστε η καλοκαιρινή έξοδος τον Δεκαπενταύγουστο να είναι πιο καθαρή.
Read More
FIX Hellas και Up Festival: μια συνεργασία με φόντο το απέραντο γαλάζιο της Αμοργού
Η FIX Hellas, πάντα κοντά στα καλύτερα φεστιβάλ της χώρας, υποστήριξε ως Μεγάλος Χορηγός το φετινό Up Festival που διοργανώθηκε σε ένα από τα ομορφότερα νησιά των Κυκλάδων, την Αμοργό.  
Read More
Υπαίθριο σινεμά όλο τον Αύγουστο στη Γλυφάδα στα πλαίσια του Φεστιβάλ Γλυφάδας 2017
Το Φεστιβάλ Γλυφάδας 2017 συνεχίζεται όλο τον Αύγουστο στην ανακαινισμένη 3η Μαρίνα Γλυφάδας και σε υπαίθριους χώρους, με την προβολή γνωστών ταινιών του ελληνικού και παγκόσμιου κινηματογράφου, για μικρούς και μεγάλους.
Read More
SECOND NATURE: επανασυνδεόμαστε με τη φύση με την νέα συλλογή Χειμώνας 2017 της Zara Home
Η   καμπάνια Χειμώνας 2017 της Zara Home εξερευνά την ανθρώπινη ανάγκη να ακολουθήσουμε τα ένστικτά μας και την επιθυμία μας για επανασύνδεση με τη φύση.
Read More