Το Hair Styling στο fashion show Cushnie Et Ochs Spring/Summer2017 στο New York Fashion Week

 

Ο Antonio Corral Calero, Global Ambassador της Moroccanoil, επιμελήθηκε το styling των μαλλιών και μοιράστηκε την έμπνευση του: «Η Cushnie Et Ochs SS17 είναι μια μοντέρνα collection εμπνευσμένη από το Μαϊάμι στην δεκαετία του 1980 και τα χτενίσματα ζωντανεύουν μέσα από τον θρυλικό ρόλο της Michelle Pfeiffer’s ως Elvira Hancock στην ταινία Scarface. Για να αποδημήσει τα σοφιστικέ χτενίσματα, ο hair designer Antonio, δημιουργεί τάση με ελαφρούς κυματισμούς αναδεικνύοντας την θηλυκότητα.»

             

GET THE LOOK:

  • Σε βρεγμένα μαλλιά εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα από το Moroccanoil Treatment και το Heat Styling Protection και απλώστε καλά από την ρίζα προς τις άκρες.
  • Προσθέστε μια πολύ μικρή ποσότητα (μέγεθος ενός μικρού νομίσματος) από την  Moroccanoil Thickening Lotion για περισσότερο όγκο.
  • Χωρίστε τα μαλλιά σε δύο ίσα μέρη και στεγνώστε χρησιμοποιώντας το  Moroccanoil Tourmaline Ceramic Hair Dryer. Καθώς στεγνώνετε, θυμηθείτε να γυρνάτε τις άκρες των μαλλιών προς τα μέσα.
  • Όταν θα είναι τελείως στεγνά τα μαλλιά, με ένα ψαλίδι για μπούκλες μεγέθους περίπου 6 cm, δημιουργήστε περισσότερους κυματισμούς ώστε να τονίσετε τα μάγουλα και τα ζυγωματικά
  • Με μια χτένα χωρίστε τα μαλλιά  στο πλάι. Για πιο έντονο αποτέλεσμα χρησιμοποιείστε ως γνώμονα το υψηλότερο σημείο των φρυδιών σας.
  • Τέλος, ψεκάστε όλο το κεφάλι με το Moroccanoil Luminous Hairspray Medium για ένα λείο και λαμπερό αποτέλεσμα.

 

 

Vicky StoukiComment