7 απλά βήματα για να αφαιρέσετε το gel ή το ημιμόνιμο βερνίκι στο σπίτι!

Συχνά επιλέγουμε να κάνουμε gel ή ημιμόνιμο manicure ειδικά κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου που επιθυμούμε να έχει μεγαλύτερη διάρκεια το manicure μας.  Πρόκειται για ένα manicure που μπορεί να έχει μεγάλη διάρκεια από 10 ημέρες μέχρι και 3 εβδομάδες.  Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι όσο περισσότερο μένει το gel ή το ημιμόνιμο βερνίκι τόσο πιο δύσκολη γίνεται η διαδικασία αφαίρεσης του.  Κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών μας μπορεί να χρειαστεί να αφαιρέσουμε μόνες μας το gel ή ημιμόνιμο βερνίκι, ας δούμε πως η διαδικασία αφαίρεσης του μπορεί να γίνει μία εύκολη και απλή διαδικασία.   

 

  1. Αρχίστε λιμάροντας ελαφριά το gel ή το ημιμόνιμο βερνίκι έτσι το ασετόν θα διεισδύσει καλύτερα ώστε η αφαίρεση να γίνει πιο εύκολη διαδικασία.
  2. Εφαρμόστε γύρω από τα νύχια και στα δάκτυλα προστατευτικό λάδι ώστε να προστατεύσετε την περιοχή από τυχόν αφυδάτωση.
  3. Πάρτε μικρά κομμάτια από βαμβάκι και βρέξτε τα με καθαρό ασετόν στην συνέχεια τοποθετήστε τα πάνω στα νύχια και τυλίξτε με μικρά κομμάτια αλουμινόχαρτο γύρω από τα νύχια. 
  4. Αφήστε το καθαρό ασετόν να ενεργήσει για 10 -15 λεπτά. 
  5. Στην συνέχεια αφαιρέστε ένα-ένα τα αλουμινόχαρτα και τρίψτε ελαφρά το κάθε νύχι με το βρεγμένο με καθαρό ασετόν βαμβάκι έτσι ώστε να αφαιρέσετε το βερνίκι.
  6. Χρησιμοποιήστε ένα ειδικό ξυλάκι  για τα νύχια ή μία οδοντογλυφίδα για να αφαιρέσετε υπολείμματα. 
  7. Πλύνετε καλά τα χέρια σας, εφαρμόστε το ειδικό λαδάκι στα νύχια και αναπλαστική κρέμα χεριών. 

Την επόμενη φορά που θα χρειαστεί να αφαιρέσετε μόνες σας το gel ή το ημιμόνιμο βερνίκι θα σας φανεί μία εύκολη και ευχάριστη διαδικασία!

Vicky StoukiComment