Όλες οι υπηρεσίες ομορφιάς με ένα click δίπλα μας – Η Funkmartini φροντίζει για την μοναδική εμπειρία ομορφιάς!

Τι δεν θα δίναμε για να είχαμε όλες τις υπηρεσίες ομορφιάς συγκεντρωμένες μέσα σε μία πλατφόρμα?  Πόσες φορές σκαφτόμαστε ότι πρέπει να κλείσουμε ραντεβού για χτένισμα, κούρεμα, μανικιούρ, πεντικιούρ αλλά λόγω φόρτου εργασίας δεν προλαβαίνουμε και όταν βρίσκουμε τον χρόνο το κατάστημα έχει κλείσει?  Θέλουμε να βρούμε τις πολυπόθητες προφορές που ακούμε αλλά δεν γνωρίζουμε πως ή καταλήγει να είναι μία πολύπλοκη και χρονοβόρα διαδικασία. 

Οι υπηρεσίες ομορφιάς θα πρέπει να είναι μία ευχάριστη διαδικασία από την στιγμή που κλείνουμε το ραντεβού μας μέχρι και την ολοκλήρωση του.  Η Funkmartini είναι η νέα μηχανή αναζήτησης που μπορούμε να κλείνουμε το πολυπόθητο ραντεβού ομορφιάς από τον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό μας όπου και να βρισκόμαστε 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Τώρα με ένα απλό κλικ μπορούμε να κλείνουμε το ραντεβού μας εντελώς δωρεάν για υπηρεσίες κομμωτηρίου, μανικιούρ, αποτρίχωσης, μασάζ, αισθητικής, αποτρίχωσης, piercing & tattoo και πολλές άλλες.  Το service της Funkmartini δεν σταματάει στο κλείσιμο του ραντεβού, μας υπενθυμίζει το ραντεβού μας, ενημερώνει το κατάστημα που θα επισκεφτούμε ώστε να μας καλοδεχτούνε και να μας προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία ομορφιάς, επιθυμεί την αξιολόγηση της υπηρεσίας και φυσικά μας ενημερώνει για κάθε προσφορά ή νέα υπηρεσία.   Επίσης, κάθε φορά που συγκεντρώνουμε  200 πόντους επιβράβευσης κερδίζουμε το μοναδικό Funkmartini #Happybox γεμάτο επώνυμα προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς!

Η Funkmartini γίνεται η καλύτερη φίλη μας καθώς μας συνοδεύσει στη μαγική διαδρομή της ομορφιάς και να κάνει την καθημερινότητά μας πιο funky! Η δική μου εμπειρία ήταν πραγματικά μοναδική έτσι πάντα θα χρησιμοποιώ την Funkmartini για κάθε υπηρεσία ομορφιάς!  Εσύ?  

 

Vicky StoukiComment