Η λαμπερή εμφάνιση της Rosie Huntington-Whiteley στο MET Gala 2016

Ο Celebrity Hair Stylist, Christian Wood για τη Moroccanoil®  επιμελήθηκε το λαμπερό χτένισμα της Rosie Huntington-Whiteley στο MET Gala 2016, Manus x Machina: Fashion in an Age of Technology.  Ο Hair Stylist, Christian Wood σχολίασε: “Μόλις είδα την εκθαμβωτική Ralph Lauren τουαλέτα ήξερα πως τα μαλλιά έπρεπε να είναι απλά και κομψά – παλιό Χόλυγουντ με μία μοντέρνα νότα.”

Get the Look:

Ξεκινήστε εφαρμόζοντας το Moroccanoil Treatment Light σε νωπά μαλλιά για να προσθέσετε λάμψη και να δημιουργήσετε την τέλεια βάση για το χτένισμα. Για πιο πυκνά μαλλιά, χρησιμοποιήστε το Moroccanoil Treatment Original.

Στεγνώστε τα μαλλιά χρησιμοποιώντας τη Moroccanoil Boar Bristle Round Brush. Μόλις τα μαλλιά είναι εντελώς στεγνά, δημιουργήστε μία έντονη χωρίστρα χρησιμοποιώντας τη Moroccanoil Tail Comb.

Ψεκάστε με το Moroccanoil Luminous Hairspray και χτενίστε πίσω από τα μαλλιά.

Απλώστε μικρή ποσότητα από τη Moroccanoil Molding Cream στις παλάμες σας και περάστε τες απαλά επάνω από τα μαλλιά για να επαναφέρετε τούφες, που πετάνε και να προσδώσετε κράτημα στα μαλλιά.

Με τη χτένα, μαζέψτε τα μαλλιά σε αλογοουρά και κρατήστε τα με ένα λαστιχάκι για περισσότερο κράτημα. Ισιώστε απαλά με τη χτένα τις τούφες που προεξέχουν.

Μετά, γυρίστε τα μαλλιά σε ένα κλασικό σινιόν τυλίγοντάς τα γύρω από την αλογοουρά και κρύβοντας τις άκρες. Σταθεροποιήστε τα με ένα τσιμπιδάκι.

Ψεκάστε όλα τα μαλλιά με το Moroccanoil Glimmer Shine για να προσθέσετε επιπλέον λάμψη και γυαλάδα στα μαλλιά.

Ολοκληρώστε το χτένισμα ψεκάζοντας τις άκρες ενός πινέλου για πούδρα με το Moroccanoil Luminous Hairspray και περάστε το πάνω από όλα τα μαλλιά για να καθίσουν τούφες που τυχόν πετάνε.

Vicky StoukiComment