Η Πραγματική Ομορφιά Ξεκινά Εκ Των Έσω με την νέα σειρά TRUVIVITY από τη NUTRILITE™

Η νέα σειρά TRUVIVITY από τη NUTRILITE™ της Amway είναι γεγονός και ήρθε για να φέρει την επανάσταση στον τομέα της ενυδάτωσης. Η σειρά TRUVIVITY της NUTRILITE™ αποτελεί μία πρωτοποριακή καινοτομία στην κατηγορία προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας και ανοίγει δρόμο σε μία νέα εποχή στην κατηγορία των προϊόντων διατροφής με τα TRUVIVITY Beauty Powder Drink και Beauty Supplement.

Η TRUVIVITY από τη NUTRILITE™ συνδυάζει τη μακροχρόνια τεχνογνωσία δύο κορυφαίων επωνυμιών: ARTISTRY™ και NUTRILITE™ παρέχοντας μια πραγματικά ολιστική και αποτελεσματική λύση ομορφιάς, που συμπληρώνει την καθημερινή ρουτίνα ενυδάτωσης. Η ενυδατική αγωγή είναι πιο αποτελεσματική όταν συνδυάζεται με θρεπτικά συμπληρώματα, που λειτουργούν εσωτερικά. Η TRUVIVITY από τη NUTRILITE™ είναι κατάλληλη για άνδρες και γυναίκες, που φιλοδοξούν σε ομορφιά χωρίς ψεγάδια, για να έχουν αυτοπεποίθηση και επιτυχίες.

Το Beauty Powder Drink ολοκληρώνει την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς και προσφέρει τα θρεπτικά συστατικά που υποστηρίζουν την υγεία του δέρματος, μειώνοντας την κόπωση κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η συσκευασία είναι ατομικά στικ που επαρκούν για 30 ημέρες.

Το Beauty Supplement προσφέρει τα θρεπτικά συστατικά που βοηθούν στην ανακούφιση του δέρματος από το οξειδωτικό στρες και ενισχύει τα οφέλη της φυσικής αποκατάστασης του κύκλου του ύπνου. Η συσκευασία μπλίστερ περιέχει 2 δισκία και επαρκεί για 30 ημέρες.

Vicky StoukiComment