Η Palette γιορτάζει 10 χρόνια, γεμάτα χρώμα και ανανεώνεται!

Ανακαλύπτουμε την ανανεωμένη Palette Intensive Color, με μάσκα περιποίησης με σύμπλεγμα κερατίνης, καθώς και τη νέα συλλογή Palette Flaming Reds, για εντυπωσιακό χρωματικό αποτέλεσμα!

Η Palette, γιορτάζει 10 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά και ανανεώνεται για να προσφέρει περισσότερη περιποίηση από ποτέ! Η χρωματική «παλέτα» του Schwarzkopf, Palette Intensive Color επαναλανσάρεται και προσφέρει για πρώτη φορά, Μάσκα Περιποίησης με Σύμπλεγμα Κερατίνης μέσα στη νέα της συσκευασία, για χρήση μετά τη βαφή.

Η νέα Palette Intensive Color, μόνιμη κρέμα βαφή, με τις 28 συνολικά αποχρώσεις της εμφανίζεται πλέον στα ράφια των καταστημάτων με ανανεωμένη συσκευασία που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας. Η καινοτομία της κρύβεται στην τεχνολογία πιγκμέντων της κρέμας βαφής, που εισχωρεί στο εσωτερικό της τρίχας και σφραγίζει το χρώμα, για ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα και τέλεια κάλυψη στα λευκά! Ακόμα περισσότερο όμως θα σας κερδίσει η νέα πλούσια Μάσκα Περιποίησης με Σύμπλεγμα Κερατίνης, που βρίσκεται μέσα στη νέα συσκευασία. Η μάσκα προσφέρει εντατική φροντίδα μετά τη βαφή, αφήνοντας τα μαλλιά έως 2 φορές πιο περιποιημένα*, συμβάλλοντας παράλληλα στο κλείδωμα του χρώματος.

 

Η Palette, πιστή στις τάσεις της μόδας, εμπλουτίζει την χρωματική της γκάμα, λανσάροντας τη νέα σειρά Palette Flaming Reds, για εκτυφλωτικά κόκκινες αποχρώσεις που διαρκούν. Σε συνδυασμό με τη φόρμουλα κόκκινων πιγκμέντων και την καινοτομική τεχνολογία red booster υπόσχεται έντονο κόκκινο χρώμα με μεγάλη διάρκεια!

Γνωρίστε τώρα κι εσείς την αγαπημένη σειρά Palette Intensive Color και εμπιστευτείτε την περιποίηση των μαλλιών σας, στον ειδικό!

 

Palette, πιο περιποιητική από ποτέ!

Vicky StoukiComment