Νέα premium γυάλινη συσκευασία με βελτιωμένη σύνθεση για τα Fa Roll-On! Μία νέα εποχή αισθητικής και φροντίδας μόλις ξεκίνησε!

Τα αγαπημένα αποσμητικά Fa ανανεώνουν τη συσκευασία των roll-on και υπόσχονται να σας χαρίσουν ακόμα πιο ολοκληρωμένη προστασία! Τα νέα Fa Roll-On εμφανίζονται με ανανεωμένη, γυάλινη συσκευασία με μοντέρνο σχεδιασμό αναδεικνύοντας την υψηλή ποιότητα και αισθητική των αποσμητικών FA.  

Τα νέα roll-on έρχονται με ακόμα πιο εργονομικό σχεδιασμό και βελτιωμένο μέγεθος μπίλιας για να διασφαλίσουν την εφαρμογή σωστής ποσότητας προϊόντος στην επιδερμίδα. Επιπλέον, η ανανεωμένη τους σύνθεση υπόσχεται να καθηλώσει τις αισθήσεις σας, καθώς τα ξεχωριστά τους αρώματα θα σας χαρίσουν έντονη αίσθηση φρεσκάδας, συμβάλλοντας στην καταπολέμηση της σωματικής οσμής. Παράλληλα, η καινοτομική τους σύνθεση εξασφαλίζει μοναδικό αποτέλεσμα κατά της εφίδρωσης και μεταξένια αίσθηση στο δέρμα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας!

Τα ανανεωμένα Fa Roll-On είναι ιδανικά για κάθε τύπο δέρματος και για κάθε ανάγκη:

o   Fa DRY PROTECT – Cotton Mist

o   Fa FRESH & DRY – Green Tea

o   Fa INVISIBLE POWER

o   Fa SPORT – Double Power

o   Fa MEN SPORT – Energy Boost

o   Fa MEN SPORT – Recharge

Τα νέα roll-on από το FA διατίθενται σε συσκευασία των 50ml με προτεινόμενη τιμή λιανικής 3,78€.

Με τη συντροφιά του αγαπημένου σας Fa Roll-On μπορείτε πλέον να απολαμβάνετε ολοκληρωμένη προστασία όλη μέρα! Νιώστε FAνταστικά!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://www.gr.fa.com/fa/gr/el/home.html ή τη σελίδα του Fa στο Facebook

Vicky StoukiComment