Η δυναμική γυναίκα του 1990 αναδείχτηκε μέσα από την νέα συλλογή Costume National για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2016 και το παιχνιδιάρικο hairstyle στην Εβδομάδα Μόδας Μιλάνου

Αποπνέοντας μία αίσθηση από τη δεκαετία του 1990, η συλλογή Costume National εμπνεύστηκε για να παρουσιάσει μία σίγουρη, δυνατή γυναίκα που ψάχνει για τον έρωτα αφού έχει περάσει τη νύχτα της χορεύοντας. Με αυτή την ιδέα κατά νου, ο James Pecis δημιούργησε ένα τέλεια αποδομημένο χτένισμα με τούφες μαλλιών να πέφτουν απαλά στα πρόσωπα των μοντέλων ώστε να προκαλέσουν ένα παιχνιδιάρικο αίσθημα μυστηρίου.

 

Πώς να αποκτήσετε το hairstyle:

  • Εφαρμόστε μικρή ποσότητα από το Moroccanoil Treatment για να προετοιμάσετε τα μαλλιά και να δημιουργήσετε μία βάση ιδανική για χτένισμα.
  • Δημιουργήστε μία έντονη χωρίστρα από αυτί σε αυτί για να μοιράσετε τα μαλλιά, χωρίζοντας τα μπροστινά από τα πίσω.
  • Εφαρμόστε ισομερώς άφθονη ποσότητα από το Moroccanoil Root Boost από το μέσο των μαλλιών ως τις άκρες για να πετύχετε ομοιομορφία και ιδανική υφή, δημιουργώντας ένα ελαφρώς βρεγμένο εφέ.
  • Μετά, μαλακώστε το πάνω μέρος των μαλλιών χρησιμοποιώντας μικρή ποσότητα από την Moroccanoil Smoothing Lotion.
  • Πιάστε το μπροστινό μέρος σε αλογοουρά στο κέντρο του κεφαλιού, στριφογυρίζοντας τα μαλλιά πριν τα πιάσετε. Αφήστε μερικές τούφες ελεύθερες να πέσουν στο μέτωπο.
  • Επαναλάβετε το στριφογύρισμα με το πίσω μέρος των μαλλιών, δημιουργώντας μία δεύτερη αλογοουρά τοποθετημένη ψηλά. Στη συνέχεια, γυρίστε την και πιάστε την προς τα κάτω, αφήνοντας μερικές τούφες ελεύθερες στη βάση του λαιμού.
  • Σαν τελευταία πινελιά, δουλέψτε τις τούφες, κρατώντας τες ίσιες μπροστά για να δημιουργήσετε ένα εφέ ακατάστατης φράντζας και στη συνέχεια εφαρμόστε το Moroccanoil Luminous Hairspray σε όλα τα μαλλιά για να εξασφαλίσετε κράτημα και λάμψη.
Vicky StoukiComment