Jurlique Hand Cream Relaunch - Η ζωή δεν βελτιώνεται τυχαία. Βελτιώνεται με την αλλαγή.

Η Jurlique αγκαλιάζει την αλλαγή  και με χαρά επαναλανσάρει την σειρά με τις Κρέμες Χεριών

H Rose Hand Cream είναι η αγαπημένη των καταναλωτών από το 1993 που δημιουργήθηκε. Σήμερα το επαναλανσάρισμα όλης της σειράς με νέες συσκευασίες συμβάλλει περισσότερο από ποτέ στην αειφορία του περιβάλλοντος ενώ οι συνθέσεις παραμένουν ίδιες, διατηρώντας τις θρεπτικές τους ιδιότητες.

Η νέα ανακυκλούμενη πλαστική συσκευασία:

•Ελαττώνει τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο κατά 28% περίπου

•Εξαλείφει σχεδόν το 70% των απορριμμάτων κατά τη διάρκεια της παραγωγής  τους

Κάθε χρόνο, οι νέες και ανακυκλούμενες κρέμες χεριών θα εξοικονομούν:

•       1,351,000 λίτρα νερού

•       27,300 κιλά στερεών αποβλήτων

•       40,500 κιλά εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα

Σχεδιασμένες για να θρέφουν τα χέρια εκείνων που θρέφουν τη Γη μας

Η Φύση είναι  η καρδιά και η ψυχή της Jurlique, γι’ αυτό δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η έμπνευση για  τις Κρέμες Χεριών  προήλθε από τον κήπο της συν-ιδρύτριας της εταιρείας Ulrike Klein.

Η Ulrike πίστευε πάντα στη δύναμή της Μητέρας Φύσης να μας φροντίζει με τον ίδιο τρόπο που φροντίζει τα φυτά, το χώμα και τη ζωή γύρω μας.

 Αυτή είναι η φιλοσοφία του αγροκτήματος της Jurlique στο οποίο  εφαρμόζουμε ολιστικές, βιοδυναμικές† μεθόδους καλλιέργειας για να φροντίζουμε τη Γη όπως εκείνη φροντίζει εμάς.

Η Ulrike ανακάλυψε ότι μετά από πολλές ώρες εργασίας στο  αγρόκτημα,  τα χέρια της ήταν συχνά πολύ ξηρά και χρειαζόντουσαν ιδιαίτερη φροντίδα. Έτσι αποφάσισε να σχεδιάσει μία κρέμα χεριών που όχι μόνο θα έδινε στα χέρια της τη βαθιά ενυδάτωση που χρειάζονταν αλλά ταυτόχρονα θα αποτελούσε και μία βαθιά έκφραση της αγάπης της για τη φύση.

Το αποτέλεσμα ήταν η δημιουργία της δική μας ξεχωριστής Rose Hand Cream. Η σύνθεσή της περιέχει  εκχυλίσματα τριαντάφυλλου και το αποκλειστικό Βιοδυναμικό† μας μείγμα που αποτελείται από ισχυρά  συστατικά του αγροκτήματός της Jurlique.  Το χαρακτηριστικό της άρωμα από τριαντάφυλλο ζωντανεύει τις αισθήσεις και μας ενώνει ξανά με τη φύση. Η βαθιά ενυδατική της σύσταση αφήνει το δέρμα τόσο απαλό όσο και τα ροδοπέταλα που αποτέλεσαν την πηγή της έμπνευσης για τη δημιουργία της.   

 

Τα χέρια στην καρδιά της Jurlique

Τα χέρια βρίσκονται στο επίκεντρο των βιοδυναμικών† μας καλλιεργειών σε όλα τα στάδια, από το φύτεμα και τη φροντίδα των φυτών και των βοτάνων μέχρι τη χειρωνακτική τους συλλογή και τοποθέτηση στα ξηραντήρια. Γι’ αυτό το λόγο, η δική μας Rose Hand Cream είναι τόσο αγαπητή!

Κατασκευασμένη από τα δικά μας φυτά, θρεπτικά έλαια και το χαρακτηριστικό άρωμα τριαντάφυλλου Jurlique,  αποτελεί μία καθημερινή πολυτέλεια αλλά κι ένα όμορφο δώρο.

Με την πάροδο του χρόνου, παρουσιάσαμε τις Lavender, Jasmine και  Citrus νέες εκδοχές αυτής της πολυτελούς κρέμας χεριών, η κάθε μία με το δικό της μοναδικό , χαρακτηριστικό άρωμα.

Εμπλουτισμένες με το αποκλειστικό Βιοδυναμικό† μείγμα της Jurlique

Κάθε μία από τις Κρέμες Χεριών της Jurlique περιέχει ένα πλούσιο μείγμα ισχυρών βοτάνων, που καλλιεργούνται και συλλέγονται στο αγρόκτημά μας στους λόφους της Αδελαΐδας.

•       Καλέντουλα: Καταπραΰνει και επαναφέρει την ισορροπία στο ευαίσθητο δέρμα

•       Χαμομήλι: Ενυδατώνει και ηρεμεί το ξηρό δέρμα , επαναφέροντας την ακτινοβολία  του

•       Μαργαρίτα: Αναζωογονεί  το δέρμα και εξισορροπεί τη λιπαρότητα 

•       Πανσές: Ηρεμεί το δέρμα

•       Εχινάκεια: Επαναφέρει την ισορροπία της λιπαρότητας  και καταπραΰνει το δέρμα

•       Γλυκιά Βιολέτα:  Επαναφέρει την ισορροπία στο ευαίσθητο δέρμα

•       Μολόχα: Προσφέρει εντατική ενυδάτωση και απαλότητα στο ξηρό δέρμα

•       Τριαντάφυλλο: Αποκαθιστά το δέρμα εξασφαλίζοντας ισορροπία και απαλότητα.

Το Αποτέλεσμα: Όμορφα, Απαλά, Αρωματισμένα Χέρια!

Προτεινόμενες τιμές λιανικής:

125ml - € 49,00

40ml- € 19,90


Τα προϊόντα Jurlique στην Ελλάδα διανέμονται σε επιλεγμένα φαρμακεία, στα Carelab by Attica καθώς και στα καταστήματα Beautycom.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος Ελλάδας  Distribrands Ε.Π.Ε. 


Vicky StoukiComment