Το sexy hairstyle της Emily Ratajkowski στο Vanity Fair Oscars Party 2016

“Για να τονίσω το sexy στράπλες φόρεμα με τη διάφανη φούστα που φορούσε η Emily, επέλεξα χαλαρούς, σχεδόν φυσικούς κυματισμούς με έντονη χωρίστρα στη μέση για μία rock & roll αίσθηση”, δήλωσε ο  Celebrity Hair Stylist Christian Wood για τη Moroccanoil® .

 

Πώς να αποκτήσετε το look της Emily Ratajkowski:

  • Προετοιμάστε τα μαλλιά με το Moroccanoil Treatment για να έχετε μία λεία βάση χωρίς φριζάρισμα.
  • Εφαρμόστε τη Moroccanoil Beach Wave Mousse από τη ρίζα ως τις άκρες για να δώσετε διαχωρισμένη όψη. Στεγνώστε τα μαλλιά ανακατεύοντας τα με ένα πιστολάκι για να ενισχύσετε την υφή και τον όγκο.
  • Χρησιμοποιώντας μία λεπτή χτένα, δημιουργήστε μία χωρίστρα στη μέση. Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε ένα σίδερο για μπούκλες και ξεκινήστε από τον αυχένα, τυλίγοντας τα μαλλιά γύρω από τον κύλινδρο σε μεσαία τμήματα και κρατήστε τα εκεί για 10 δευτερόλεπτα.
  • Μόλις τα μαλλιά είναι εντελώς κυματιστά, γυρίστε τα ανάποδα και ψεκάστε με το Moroccanoil Dry Texture Spray. Χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας, χωρίστε τους κυματισμούς και δημιουργήστε ένα sexy look.
  • Μετά, κρεπάρετε λίγο την κορυφή του κεφαλιού με τη βοήθεια μίας λεπτής χτένας για να δώσετε ύψος και ψεκάστε όλα τα μαλλιά με το Moroccanoil Luminous Hairspray για κράτημα με διάρκεια.
  • Ολοκληρώστε εφαρμόζοντας στα μαλλιά μικρή ποσότητα από το Moroccanoil Glimmer Shine και περάστε τη μία πλευρά πίσω από το αυτί για ένα πιο χαλαρό look
Vicky StoukiComment