Η συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016 του Esteban Cortazar που παρουσιάστηκε στην Εβδομάδα Μόδας Παρισιού ανέδειξε την αντίθεση ιδεών των σύγχρονων γυναικών

Η συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 16 του Esteban Cortazar AW16 επηρεάζεται τόσο από την ελευθερία όσο και από τον περιορισμό. Η αντίθεση ιδεών είναι εμφανή στην ενστικτώδη σχέση ανάμεσα στο σχέδιο και το ύφασμα, δημιουργώντας εντυπωσιακά κομμάτια που απευθύνονται στη σύγχρονη αμεσότητα και τις γυναίκες που ζουν μέσα και έξω από τους κανόνες της μόδας.

Σε αρμονία με τη συλλογή, ο lead stylist Peter Gray θέλησε να υπογραμμίσει τη διττή ύπαρξη κάθε γυναίκας, δημιουργώντας ένα χτένισμα που αναμειγνύει ξηρά και γυαλιστερά μαλλιά.

                                                                                           

Αποκήστε το look:

  • Ξεκινήστε δημιουργώντας μία έντονη χωρίστρα στο πλάι και χωρίστε τα μαλλιά σε δύο ίσα τμήματα.
  • Εφαρμόστε το Moroccanoil Luminous Hairspray στο 75% των μαλλιών για να αποκτήσετε ένα τραχύ εφέ και βουρτσίστε τα με φορά προς το πίσω μέρος του κεφαλιού.
  • Ψεκάστε με το Moroccanoil Glimmer Shine για να ενισχύσετε το λαμπερό εφέ.
  • Κρατήστε την άλλη πλευρά λεία και ογκώδης με μαλλιά να πετάνε. Διατηρήστε τα με Moroccanoil Luminous Hairspray.
  • Πιάστε μία ξεκάθαρη αλογοουρά στο πίσω μέρος του κεφαλιού και εφαρμόστε το Moroccanoil Styling Gel για να κρατήσετε τα μαλλιά. Στη συνέχεια, φτιάξτε ένα κότσο στο πίσω μέρος του κεφαλιού. «Εγκλωβίστε» τα μαλλιά με ένα λευκό λαστιχάκι.
  • Για να τονίσετε τον διαχωρισμό των μαλλιών, στριφογυρίστε μία μικρή τούφα και ενώστε την με την αλογοουρά.
Vicky StoukiComment