Έκφραση ελευθερίας, ενέργειας & φρεσκάδας στην συλλογή της Barbara Bui Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016 που παρουσιάστηκε στην Εβδομάδα Μόδας Παρισιού με αύξηση υφής στα μαλλιά των μοντέλων

Η συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016 της Barbara Bui παρουσιάζει μία μίξη από πουκάμισα σκοτσέζικα και ξυλοκόπου και σακάκια με γούνινη επένδυση συνδέοντας το punk rock με το μοντέρνο street style. Η χρήση χρωμάτων στη συλλογή επιτρέπει την έκφραση ελευθερίας, ενέργειας και φρεσκάδας.

Για να συμπληρώσει τη συλλογή, ο Cim Mahony, ο hairstylist για τη Moroccanoil που επιμελήθηκε τα μαλλιά, επικεντρώθηκε στην αύξηση της υφής των μαλλιών για α δημιουργήσει ένα ωμό, προκλητικό και early punk look. Τα μαλλιά είναι πολύ στεγνά και ματ.                                                                        

Πώς να αποκτήσετε το look:

  • Ξεκινήστε δημιουργώντας μία χωρίστρα στη μέση και χωρίζοντας τα μαλλιά σε δύο ίσα τμήματα.
  • Εφαρμόστε τη Moroccanoil Hydrating Styling Cream κατά μήκος των μαλλιών για να προσδώσετε υφή, και στη συνέχεια βουρτσίστε τα ελαφρά.
  • Ψεκάστε με το Moroccanoil Dry Shampoo στις ρίζες ή χρησιμοποιήστε τη Moroccanoil Molding Cream ανά τμήμα για να δημιουργήσετε ένα ματ εφέ. Τα μαλλιά πρέπει να είναι φλατ στην κορυφή.
  • Με τα δάχτυλά σας, χειριστείτε το μήκος των μαλλιών για να έχετε φυσικό και ευέλικτο όγκο.
  • Ολοκληρώστε με το Moroccanoil Luminous Hairspray για να εξασφαλίσετε τη διάρκεια στο χτένισμα.
Vicky StoukiComment