Η ARTISTRY HYDRA-V™ Moisture Mask προσφέρει άμεση ενυδάτωση & βελτιώνει την ελαστικότητά της επιδερμίδας

Η ενυδάτωση αποτελεί το πιο βασικό βήμα για απαλή και ελαστική επιδερμίδα προσώπου και σώματος, αλλά ταυτόχρονα και το «κλειδί» για μια λαμπερή όψη. Η καινοτόμα συλλογή ARTISTRY HYDRA-V™ ανανεώνεται με μία νέα προσθήκη, τη μάσκα προσώπου ARTISTRY HYDRA-V Moisture Mask, η οποία έρχεται να ενισχύσει τη φροντίδα της επιδερμίδας σας.

Η πλούσια σύνθεση της ARTISTRY HYDRA-V Moisture Mask εμπλουτισμένη με λιπόσωμα ARTISTRY HYDRA- V, νερό από τα νορβηγικά φιόρδ και υαλουρονικό οξύ παρέχει άμεση και βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα, που διαρκεί έως και 8 ώρες μετά την αφαίρεση της. Η νέα μάσκα θα προσφέρει στο πρόσωπό σας, από την πρώτη κιόλας χρήση, μία αίσθηση φρεσκάδας και ανανέωσης, ενώ ταυτόχρονα θα σας χαρίσει μία άκρως ενυδατωμένη, υγιή κα γεμάτη θρέψη επιδερμίδα. Η σύνθεση της κλειδώνει την υγρασία σαν μαγνήτης, ώστε να βελτιώσει την ελαστικότητα της επιδερμίδας και να ενισχύσει τη φυσικά υγιή εμφάνισή της. Όλα τα ενυδατικά συστατικά κατανέμονται ομοιόμορφα από τα φύλλα που περιέχουν μικροΐνες, αφήνοντας την επιδερμίδα ενυδατωμένη, αναζωογονημένη και με υγιή εμφάνιση, όσο ποτέ άλλοτε.

Μετατρέψτε την καθημερινή σας ενυδάτωση σε απόλαυση και χαρίστε στον εαυτό σας μία ανανεωμένη και εμφανώς πιο υγιή επιδερμίδα χάρη στη νέα ARTISTRY HYDRA-V Moisture Mask. Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και ιδανική ακόμα και για ταξίδια, μπορείτε να τη βρείτε σε συσκευασία των 5 τεμαχίων. Για βέλτιστα αποτελέσματα συνδυάστε την εφαρμογή της νέας μάσκας με τα προϊόντα ARTISTRY HYDRA-V.

Η νέα μάσκα ARTISTRY HYDRA-V Moisture Mask για αναζωογονημένη και υγιή επιδερμίδα είναι διαθέσιμη στο: www.amway.gr

Vicky StoukiComment