Ένα χτένισμα για την σύγχρονη γυναίκα από τον Hair Stylist Damien Boissinot

Ο Hair Stylist Damien Boissinot δημιούργησε ξεχωριστά χτενίσματα για το catwalk Loris Azzaro Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016 στην Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι με την βοήθεια των προϊόντων Moroccanoil

 

Ο Hair Stylist Damien Boissinot εμπνεύστηκε το χτένισμα “Ελεγχόμενη Ελαφρότητα” κερδίζοντας τις εντυπώσεις.  Η ελεγχόμενη ελαφρότητα στα μαλλιά είναι πολύ σημαντικό στοιχείο στην κομμωτική, καθώς η θηλυκή σιλουέτα συνδυάζει ανάλαφρη ρευστότητα με συντηρητικά σχήματα σε αυτή τη συλλογή Υψηλής Ραπτικής για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016. Επίσης, είναι ένας φόρος τιμής στη διττή προσωπικότητα των σύγχρονων γυναικών που είναι ευαίσθητες και παράλληλα δυνατές.

 

 

 


Πώς να αποκτήσετε το Look:

  • Ξεκινήστε βάζοντας Moroccanoil Treatment στις άκρες για να προετοιμάσετε τα μαλλιά για το χτένισμα, κάνοντας πιο εύκολο τον χειρισμό τους. Χωρίστε τα μαλλιά σε δύο μέρη και χρησιμοποιήστε Moroccanoil Volumizing Mousse σε περίπτωση που χρειάζεται, εάν έχετε δηλαδή λεπτά μαλλιά.
  • Στεγνώστε τα μαλλιά με το MO2000 Professional Series Tourmaline Ceramic Hair Dryer και χρησιμοποιήστε τη Moroccanoil Hydrating Styling Cream, χτενίζοντας τα μαλλιά από τη μέση ως τις άκρες με τα δάχτυλά σας ώστε να πάρουν σχήμα.
  • Εξασφαλίστε κράτημα στο look εφαρμόζοντας Moroccanoil Luminous Hairspray Medium και τελειοποιήστε το με μία μικρή ποσότητα από τη Moroccanoil Molding Cream για πιο φυσικό και ματ αποτέλεσμα.
Vicky StoukiComment