Η λάμψη της Temperley London Collection για το Φθινόπωρο/Χειμώνας 16 που παρουσιάστηκε στην Εβδομάδα Μόδας Λονδίνου αναδείχτηκε με ένα “πειρατικό” look στα μαλλιά

Αυτή τη σεζόν στην συλλογή Temperley London Collection για το Φθινόπωρο/Χειμώνας 16, τα μαλλιά παίρνουν το σχήμα ενός χαλαρού κότσου από τον Global Ambassador της Moroccanoil Antonio Corral Calero, αναπαριστώντας ένα “πειρατικό” look εμπνευσμένο από τη θάλασσα. Ενώ το χτένισμα είναι χαλαρό και φυσικό, αντιπροσωπεύει απόλυτα τη λάμψη της Temperley.

 

Πώς να αποκτήσετε το look:

  • Προετοιμάστε τα μαλλιά απλώνοντας το Moroccanoil Treatment Light σε στεγνά μαλλιά για να τονίσετε τη φυσική τους υφή.
  • Εφαρμόστε Moroccanoil Root Boost σε τμήματα των μαλλιών κάνοντας ζιγκ ζαγκ κίνηση από τη ρίζα προς τις άκρες, δημιουργώντας μία άνιση κατανομή υφής.
  • Στεγνώστε τα ελαφρώς χρησιμοποιώντας την Moroccanoil Large Barrel Brush, περνώντας την από τα μαλλιά για να λειάνετε τμήματα τους και να αποκτήσετε ένα φυσικό look.
  • Μόλις έχουν στεγνώσει, ψεκάστε με το Moroccanoil Dry Shampoo (Dark ή Light Tones ανάλογα με το χρώμα των μαλλιών) για να κάνετε ακόμα πιο έντονη την υφή.
  • Χρησιμοποιώντας την Moroccanoil Boar Bristle Brush, περάστε την άνισα από τα μαλλιά χρησιμοποιώντας τις άκρες της βούρτσας και στη συνέχεια μαζέψτε τα σε μία σφιχτή, ατημέλητη αλογοουρά. Περάστε τα δάχτυλά σας μέσα από τα μαλλιά και ξανά στην κοτσίδα για να διαχωριστούν φυσικά.
  • Κρατώντας την αλογοουρά στη θέση της, περάστε τα μαλλιά δύο φορές μέσα από ένα λαστιχάκι. Στο τρίτο πέρασμα, τραβήξτε τα μαλλιά στο μέσο για να δημιουργήσετε μία χαλαρή θηλιά.
  • Τραβήξτε τις άκρες των μαλλιών μέσα από το κέντρο της θηλιάς και στη συνέχεια στριφογυρίστε τις άκρες που περισσεύουν γύρω από τη βάση του κότσου για να καλύψουν το λαστιχάκι. Αφήστε μερικές τούφες να κρέμονται, άνισα.
Vicky StoukiComment