Οι εξαιρετικές δημιουργίες του hairstylist Antonio Corral Calero στην παρουσίαση της νέας συλλογής GEORGINE στην Εβδομάδα Μόδας Νέας Υόρκης αναβίωσε αγαπημένα παραμύθια

Η συλλογή GEORGINE Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016 είναι εμπνευσμένη από παραμύθια - όπως η Σταχτοπούτα, οι ηρωίδες των αδερφών Γκριμ, ακόμα και οι κακές των βιβλίων - έχοντας σαν αποτέλεσμα ποικιλία χτενισμάτων. Τα παραμυθένια χτενίσματα επιμελήθηκε ο Antonio Corral Calero - Global Ambassador της Moroccanoil. Το πρώτο χτένισμα, που σηματοδοτεί τη Σταχτοπούτα, είναι ένα απλό κυματιστό χτένισμα, με σηκωμένα τα μισά μαλλιά και τοποθετημένα με έναν ροζ βελουδένιο φιόγκο. Το δεύτερο είναι ένα πιο δομημένο χτένισμα - ένας σφιχτός αλλά παράλληλα ατημέλητος κότσος τυλιγμένος με βελούδο. Το τελευταίο, ένας σφιχτά τραβηγμένος πίσω και χαμηλός κότσος είναι εμπνευσμένος από τις σατανικές θετές αδερφές ή μάγισσες που υπάρχουν σε όλα τα παραμύθια. 

Πώς να αποκτήσετε τα χτενίσματα:

Κομψό Μισοπιασμένο Χτένισμα

 • Ξεκινώντας με νωπά μαλλιά, απλώστε μικρή ποσότητα από το Moroccanoil Treatment σε όλα τα μαλλιά για να αυξήσετε αμέσως την ευκολία χειρισμού τους. Χρησιμοποιήστε μία χτένα για να δημιουργήσετε έντονη χωρίστρα στη μέση.
 • Στη συνέχεια, στεγνώστε με το Moroccanoil Ceramic Hair Dryer χρησιμοποιώντας τα χέρια σας ανάμεσα στα μαλλιά για να δημιουργήσετε φυσικό κυματισμό.
 • Ψεκάστε γενναιόδωρα από το Moroccanoil Dry Texture Spray (αναμένεται στην Ελληνική αγορά) από τη ρίζα ως τις άκρες για να δημιουργήσετε έντονο όγκο.
 • Ολοκληρώστε τραβώντας δύο τμήματα μαλλιών από κάθε πλευρά για να δημιουργήσετε ένα αγγελικό μισοπιασμένο look και εξασφαλίστε το κράτημά του με Moroccanoil Luminous Hairspray Medium

 Ψηλός Ατημέλητος Κότσος

 • Ξεκινώντας με νωπά μαλλιά, εφαρμόστε μικρή ποσότητα από το Moroccanoil Treatment σε όλα τα μαλλιά από τη ρίζα ως τις άκρες για να δημιουργήσετε την τέλεια βάση για το χτένισμ. Με μία χτένα δημιουργήστε έντονη χωρίστρα στη μέση
 • Χρησιμοποιήστε τη Moroccanoil Boar Bristle Brush για να τραβήξετε τα μαλλιά πίσω σε σφιχτό κότσο και στη συνέχεια περάστε τα δάχτυλά σας γύρω από τον κότσο ώστε να ελευθερώσετε χαλαρές τρίχες και να δημιουργήσετε ένα ατημέλητο look
 • Ψεκάστε όσα μαλλιά πετάνε με Moroccanoil Dry Texture Spray και εξασφαλίστε το κράτημα με Moroccanoil Luminous Hairspray Medium.

 Σφιχτός, Λείος, Χαμηλός Κότσος

 • Ξεκινώντας με νωπά μαλλιά, απλώστε μικρή ποσότητα  Moroccanoil Treatment σε όλα τα μαλλιά για να δώσετε έντονη λάμψη και λείο φινίρισμα. Με μία χτένα δημιουργήστε έντονη χωρίστρα στη μέση.
 • Ψεκάστε με το Moroccanoil Heat Styling Protection Spray για να δημιουργήσετε λάμψη και να προετοιμάσετε τα μαλλιά να κρατηθούν σε σφιχτό κότσο.
 • Τραβήξτε τα μαλλιά πίσω σε σφιχτή αλογοουρά και στρίψτε τα για να δημιουργήσετε ένα πλεκτό κόμπο.
 • Για να ολοκληρώσετε το look, ψεκάστε με Moroccanoil Luminous Hairspray για να κρατηθεί το χτένισμα.


Vicky StoukiComment