Τα φυσικά χτενίσματα της hairstylist Odile Gilbert αναδείκνυαν το concept του Zac Posen για την συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016 στην Eβδομάδα Μόδας Νέας Υόρκης

Αυτή τη σεζόν, ο Zac Posen ήθελε να επικεντρωθεί στην εξατομίκευση και στην ενίσχυση της φυσικής ομορφιάς. Με γνώμονα την προσωπικότητα του κάθε μοντέλου, τα χτενίσματα είναι εμπνευσμένα από τη φυσική κατάσταση των μαλλιών καθώς και την υφή τους. Ίσια ή σγουρά, όλα τα χτενίσματα δημιουργήθηκαν από την Odile Gilbert για τη Moroccanoil με την ιδέα πως το look των μοντέλων είναι προσιτό από την κορυφή ως τα νύχια για το αγοραστικό κοινό του Zac.

 Πώς να αποκτήσετε τα looks:

  • Ξεκινώντας με νωπά μαλλιά, τοποθετήστε μικρή ποσότητα από το Moroccanoil Treatment σε όλα τα μαλλιά για να αυξήσετε αμέσως την ευκολία χειρισμού τους.
  • Απλώστε στα μαλλιά Moroccanoil Curl Defining Cream και Moroccanoil Beach Wave Mousse (ανάλογα την υφή των μαλλιών) ώστε να διατηρηθούν οι φυσικές μπούκλες ή να προστεθεί φυσικός όγκος.
  • Χρησιμοποιήστε το Moroccanoil Heat Styling Protection Spray για να προστατεύσετε τα μαλλιά και να ενισχύσετε το χτένισμα πριν το χαλαρό στέγνωμα.
  • Μετά το στέγνωμα, χρησιμοποιήστε Moroccanoil Hydrating Styling Cream ή Moroccanoil Smoothing Lotion για να προσθέσετε ελαφριά ενυδάτωση.
  • Τέλος, ανάλογα την υφή των μαλλιών εφαρμόστε Moroccanoil Dry Texture Spray ή Moroccanoil Texture Clay (αναμένεται στην ελληνική αγορά) για να δημιουργήσετε ένα λείο μη λιπαρό αποτέλεσμα.
  • Για χτένισμα σε πιο μακριά μαλλιά, στρίψτε τα μαλλιά σε ένα ιδιαίτερο σινιόν στο μέσο του πίσω μέρους και κρατήστε το με τσιμπιδάκια.
Vicky StoukiComment