Ανάλαφρα χτενίσματα συμπληρώνουν το στυλ της νέας συλλογής Delpozo Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016 στην Eβδομάδα Μόδας Νέας Υόρκης

Η συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016 της Delpozo χαρακτηρίζεται από δυνατά, γεωμετρικά patterns και μεταλλικά διακοσμητικά εμπνευσμένα από τη φουτουριστική ταινία Metropolis του 1920. Ο Antonio Corral Calero - Global Ambassador της Moroccanoil  - για να συμπληρώσει αυτό το στυλ, το χτένισμα είναι απαλό, ανάλαφρο και φυσικό με λίγες πλαϊνές αφέλειες.

  

Πώς να αποκτήσεις τα looks:

  • Ξεκινώντας με νωπά μαλλιά, εφαρμόστε μικρή ποσότητα Moroccanoil Treatment σε όλα τα μαλλιά από τη ρίζα ως τις άκρες για να δημιουργήσετε την ιδανική βάση για το χτένισμα.
  • Χρησιμοποιώντας τα χέρια σας, στεγνώστε ελαφρά με το Moroccanoil Tourmaline Ceramic Hair Dryer για να διατηρήσετε τη φυσική υφή των μαλλιών και να δημιουργήσετε ένα ελαφρώς “ατημέλητο” look.
  • Δημιουργήστε χωρίστρα στη μέση και εφαρμόστε Moroccanoil Dry Texture Spray σε όλα τα μαλλιά.
  • Στη συνέχεια, πάρτε ένα τμήμα των μαλλιών από τη δεξιά πλευρά και περάστε το στην αντίθετη πλευρά πάνω από το μέτωπο – περνώντας το πάνω από την χωρίστρα – και δημιουργήστε έτσι μία ακόμα πιο έντονη χωρίστρα. Χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας για να διαχωρίσετε τις τούφες και να δώσετε τη ψευδαίσθηση μιας χαλαρής φράντζας κρύβοντας την άκρη πίσω από τα αυτιά. Η φράντζα πρέπει να είναι αραιή χωρίς πολύ όγκο στην κορυφή.
  • Ολοκληρώστε με ένα ελαφρύ ψέκασμα από Moroccanoil Luminous Hairspray in Medium.
Vicky StoukiComment