Το stylish ανδρόγυνο hairstyle στο catwalk Cushnie Et Ochs Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016 στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης ξεχώρισε

Ο γνωστός hairstylist Antonio Corral Calero & διεθνής εκπρόσωπος της Moroccanoil δημιούργησε το ξεχωριστό αυτό ανδρόγυνο hairstyle που κέρδισε τις εντυπώσεις!  

Εμπνευσμένος από τη vintage αίγλη και την παρακμή ενός περιφερόμενου τσίρκου του 1920, o Antonio δημιούργησε ένα διαφορετικό look που ήταν ανδρόγυνο και μοντέρνο.

Πώς να αποκτήσουμε το look:

  • Ξεκινώντας με νωπά μαλλιά, εφαρμόστε πολύ λίγη ποσότητα Moroccanoil Treatment και Heat Styling Protection από τη ρίζα ως τις άκρες ώστε να δημιουργήσετε την τέλεια βάση για το χτένισμα.
  • Στεγνώστε τα, ενώ παράλληλα τα ισιώνετε χρησιμοποιώντας το Moroccanoil Tourmaline Ceramic Hair Dryer*, και στη συνέχεια με μία χτένα δημιουργήστε ξεκάθαρη χωρίστρα στη μέση.
  • Χωρίστε τα μαλλιά σε δύο τμήματα και ισιώστε τα με το Moroccanoil Titanium Ceramic Hairstyling Iron* ξεκινώντας από τα κάτω τμήματα και σταδιακά ανεβαίνοντας.
  •  Όταν τα μαλλιά είναι πια ολόισια, με μία χτένα πηγαίνετε την δεξιά πλευρά προς τα πίσω, ακολουθώντας το σχήμα του κεφαλιού για να πετύχετε φυσικό κυματιστό αποτέλεσμα. Μετά, ψεκάστε αυτή την πλευρά των μαλλιών από τη ρίζα ως την κορυφή του αυτιού με το Moroccanoil Luminous Hairspray in Strong για τέλειο κράτημα. Επαναλάβετε το ίδιο και στην αριστερή πλευρά των μαλλιών.

*Τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα. 

 

Vicky StoukiComment