Το νεανικό hairstyle που θυμίζει Hollywood του ’40 στην συλλογή Jason Wu για το Φθινόπωρο 2016 στην Εβδομάδα Μόδας Νέας Υόρκης

Το hairstyle για το catwalk της συλλογής Jason Wu στην Εβδομάδα Μόδας Νέας Υόρκης επιμελήθηκε ο hairstylist Paul Hanlon για τη Moroccanoil

“Η συλλογή είναι σχεδιασμένη πολύ κομψά με έμφαση στη σωστή ραπτική. Έτσι, για να αντισταθμίσουμε τη κομψότητα, τα μαλλιά πρέπει να είναι νεανικά. Υπάρχει μία αφέλεια που αντικατοπτρίζεται στις φυσικές άκρες και κάνει τα μαλλιά να μοιάζουν νεανικά και ακατέργαστα. Προσθέσαμε τη χωρίστρα στο πλάι που θυμίζει Hollywood του  ‘40. Υπάρχει επίσης μία αίσθηση ανδρικού στυλ στην επιλογή των νέων προσώπων ανάμεσα στα νεότερα κορίτσια. Έχει έτσι, μία αίσθηση μοντέρνα, εύκολη και φυσική.”

 

Πώς να αποκτήσετε το hairstyle:

  • Προετοιμάστε τα μαλλιά χρησιμοποιώντας Moroccanoil Volumizing Mousse και χτενίστε τα με τα δάχτυλά σας.
  • Ξεκινήστε να δίνετε σχήμα στα μαλλιά χρησιμοποιώντας το Moroccanoil Ceramic Hairstyling Iron*. Εφαρμόστε Moroccanoil Luminous Hairspray σε κάθε τμήμα, εάν χρειάζεται, για να βοηθήσει στο σχηματισμό των μαλλιών.
  • Χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας, χτενίστε τα μαλλιά σε πλαϊνή χωρίστρα. Στη συνέχεια, με το Moroccanoil Ceramic Hairstyling Iron* δώστε στο μπροστινό μέρος την όψη χαλαρού κυματισμού.
  • Χτενίστε τα μαλλιά με μία φαρδιά βούρτσα και κρατήστε τα στη θέση τους βάζοντας τσιμπιδάκια. Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε το Moroccanoil Luminous Hairspray για να δυναμώσετε το κράτημα. Δημιουργήστε κυματισμό και στην άλλη πλευρά και τοποθετήστε ξανά τσιμπιδάκια. Είναι σημαντικό οι κυματισμοί να μην είναι ξεκάθαροι και τέλειοι αλλά με φθαρμένη όψη.
  • Περάστε τα μαλλιά σας με ένα πιστολάκι για να κρατήσει το σχήμα σταθερό και να ελέγχεται η ένταση στα άκρα.
  • Απλώστε Moroccanoil Treatment Light στις άκρες για να τονιστεί ο διαχωρισμός. Χρησιμοποιήστε Moroccanoil Treatment Original σε στεγνά μαλλιά για το ίδιο αποτέλεσμα.
  • Ολοκληρώστε το look με το Moroccanoil Glimmer Shine για να προσθέσετε μία δόση λάμψης και προστασίας στα μαλλιά.

 

 *This product is not yet available in Greece.

Vicky StoukiComment