Νέα γυναικεία & ανδρικά αρώματα από τη Zara

Φέτος το χειμώνα, η Zara προωθεί ολοκληρωμένες σειρές αρωμάτων για τη γυναίκα και για τον άνδρα, κατάλληλα και για Χριστουγεννιάτικα δώρα. Η σειρά συμπληρώνεται από δύο αρώματα για μωρά, αγόρι και κορίτσι.

Αναλυτικότερα,

Γυναικεία αρώματα – περιορισμένη έκδοση: Συνεργασία με τρεις διάσημους αρωματοποιούς, τους Fabrice Pellegrin, Harry Fremont και Nathalie Lorson. Υπέροχα αρώματα σε υψηλής ποιότητας συσκευασία. Τρία αρώματα κατασκευασμένα από τρεις καλλιτέχνες. Συσκευασίες 100ml

  • Fabrice Pellegrin: γεννήθηκε στη Γαλλία από πατέρα αρωματοποιό. Ξεκίνησε την καριέρα του στον οίκο Robertet, εργάστηκε αργότερα στον Mane πριν περάσει στον οίκο Firmenich το 2008. Έχει δημιουργήσει αρώματα όπως τα Diptyque, L’artisan Parfumeur.
  • Harry Fremont: είναι γνωστός αρωματοποιός του οίκου Firmenich. Γεννήθηκε στις Κάννες της Γαλλίας. Ξεκίνησε την καριέρα του στα κεντρικά γραφεία του οίκου Firmenich Corporate στη Γενεύη και το 1987 εντάχθηκε στο δυναμικό του  Firmenich International Fragrance Center με έδρα τη Νέα Υόρκη. Έχει δημιουργήσει πολλά αρώματα, περιλαμβανομένου του CK one.
  • Nathalie Lorson: μεγάλωσε στη Grasse στη Γαλλία, όπου ο πατέρας της εργαζόταν ως χημικός στον οίκο αρωματοποιίας Roure. Είναι μια πρωτοπόρος του χώρου, καθώς όπως θυμάται, «στη δεκαετία του 1980 ελάχιστες γυναίκες εργάζονταν στην αρωματοποιία. Έχει δημιουργήσει πολλά αρώματα, περιλαμβανομένων των Aqua di Parma, Gyvenchi, Dolce & Gabbana

Ανδρικά αρώματα – περιορισμένη έκδοση. Συνεργασία με τους:

  • Isaac Sinclar: έχοντας μεγαλώσει στη Νέα Ζηλανδία αλλά με εκπαίδευση Γάλλου αρωματοποιού, ο Sinclair ταξιδεύει συνεχώς στο Παρίσι αλλά θεωρεί σπίτι του το Sao Paolo. Εργάζεται στον διεθνή οίκο αρωματοποιίας Symrise, αλλά έχει και ανεξάρτητες συνεργασίες.
  • Jerome Epinette: είναι περισσότερο γνωστός από τη συνεργασία του με την Olivia Giacobetti και τον Ben Gorham, στη δημιουργία της επιτυχημένης σειράς Byredo. Ο Epinette σχεδίασε προσωπικά τα περισσότερα αρώματα, από το γοητευτικό  Gypsy Water μέχρι το διάσημο Pulp, αποκαλύπτοντας ένα δυναμικό ταλέντο.
  • Alberto Morillas: γεννημένος το 1950 στη Σεβίλλη της Ανδαλουσίας, ο Morillas καθηλώνει με το καθάριο και ευγενικό γαλάζιο βλέμμα του. Μετά από 2 χρόνια στη σχολή Beaux Arts of Geneva, εντάχθηκε στο δυναμικό του οίκου Firmenich το 1970.
Page3.jpg

Η σειρά συμπληρώνεται από τα αρώματα Baby Boy και Baby Girl για αγοράκια και κοριτσάκια.