Η STRADIVARIUS λανσάρει τη νέα σειρά BEAUTY & FRAGRANCES

Η Stradivarius προχωρά ένα βήμα παραπέρα με μια καινοτόμο σειρά καλλυντικών προϊόντων και αρωμάτων, δημιουργώντας μια θηλυκή, χωρίς parabens κολεξιόν, κατασκευασμένη στην Ευρώπη.

Εστιάζοντας στη θηλυκότητα και τον ρομαντισμό του brand, η Stradivarius παρουσιάζει τη νέα, εμπνευσμένη από τη φύση σειρά Beauty & Fragrances που προσφέρει μια αισθησιακή εμπειρία, μεταφέροντάς μας σε έναν κόσμο μαγικών και ολιστικών αισθήσεων. Όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται στην Ευρώπη και είναι χωρίς paraben, επομένως κατάλληλα για κάθε τύπο δέρματος.

Η νέα σειρά αποτελείται από αρώματα, καλλυντικά προϊόντα για το σώμα και το μπάνιο, και προϊόντα make-up.

Η κολεξιόν Eau de toilettes αποτελείται από 5 αρώματα που συνδυάζουν την απαλότητα των λουλουδάτων και φρουτένιων τόνων με τα πιο γνωστά υλικά της γαλλικής αρωματοποιΐας: Cosy Vanilla, Soft Cotton, Preppy Poppy, Lovely Apple, και την καρδιά της Stradivarius, Our Essence, το άρωμα σε τόνους του ξύλου που εκφράζει την ουσία του brand, καθώς είναι το άρωμα των καταστημάτων  Stradivarius.

Όλα τα προϊόντα σώματος και μπάνιου διαχωρίζονται σε πέντε αρώματα, που αντιστοιχούν στα πέντε Eau de Toilettes. Περιλαμβάνουν bath gel, body cream, hand cream και hair & body mist, όλα κατασκευασμένα από οργανικό εκχύλισμα φρούτων και λαχανικών χωρίς paraben, κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος.

Τα προϊόντα της σειράς make-up έχουν απαλή υφή που επιτρέπουν την εύκολη εφαρμογή και τη μεγάλη διάρκεια. Περιλαμβάνει προϊόντα χειλιών σε τρεις τύπους (lipstick, lip shine ή jumbo), σκιές ματιών (σε κρέμα, μολύβι ή πούδρα), tanning powders, rouges, mascara και βερνίκια νυχιών σε μοντέρνα χρώματα.

Η σειρά Beauty & Fragrances, που μόλις κυκλοφόρησε, είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα και online στο stradivarius.com

Vicky StoukiComment