Όλα τα μυστικά για ένα μοναδικό bob hairstyle! Μα φυσικά για το αγαπημένο μας καρέ!

Όταν μιλάμε για καρέ ίσως πολλές από εμάς να σκεφτόμαστε ένα κλασικό καρέ σε ίσια γραμμή μέχρι τους ώμους.  Βέβαια δεν είναι αυτό που εννοούμε… Η επιδημία του καρέ έφερε και μία μεγάλη ποικιλία από διαφορετικά καρέ ή αλλιώς bob hairstyles!  Καρέ κοντά, καρέ μακριά, καρέ φιλαριστά, καρέ με αφέλειες, καρέ με φράντζα, καρέ για διαφορετικά στυλ και καρέ με διαφορετικές προσωπικότητες!   

Επιλέγουμε το καρέ που ταιριάζει με το στυλ μας, την προσωπικότητα μας και το πιο σημαντικό που κολακεύει το πρόσωπο μας αναδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά μας!

Εάν διαθέτουμε πρόσωπο με γωνίες όπως τετράγωνο, τριγωνικό ή ρομβοειδές επιλέγουμε ιδανικά ένα κοντό ασύμμετρο καρέ που φτάνει μέχρι το σαγόνι μας έτσι ώστε να δημιουργήσουμε καμπύλες.  Επίσης, μία καλή επιλογή είναι οι αφέλειες ή χωρίστρα στο πλάι με φράντζα πάντα ελαφρός φιλαριστά στο μπροστινό μέρος που αγκαλιάζουν το πρόσωπο μας.  Επιλέγουμε ένα χτένισμα που δίνει έξτρα όγκο στο καρέ μας όπως μπούκλες.  Προτιμάμε ένα ομοιόμορφο χρώμα στο καρέ μας.  

 

Εμπνευόμαστε από τα καρέ που έχουν δημιουργήσει οι αγαπημένες μας celebrities αλλά δημιουργούμε το δικό μας βάζοντας πάντα την προσωπική μας πινελιά!  Τολμήστε το!

 

 

 

 

Η επιδημία του καρέ εξαπλώνεται διεθνώς με γρήγορους ρυθμούς!  Όλο και περισσότερες celebrities αποχωρίζονται την πλούσια μακριά κόμη τους για να αποκτήσουν το καρέ των ονείρων τους!  Το καρέ θεωρείται ένα από τα πιο chic & stylish haircuts που αναδεικνύουν την θηλυκότητα και δίνει μία γλυκιά όψη στο πρόσωπο.  

Εάν έχουμε οβάλ, στρογγυλό ή πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς τότε μας ταιριάζουν τα περισσότερα καρέ.  Εάν θέλουμε να δημιουργήσουμε γωνίες τότε επιλέγουμε ένα καρέ σε ίσια τετραγωνισμένη γραμμή σε λίγο πιο μακρύ μήκος μέχρι τους ώμους.   Η αυστηρή τετραγωνισμένη γραμμή με αφέλειες μπορεί να είναι μία καλή επιλογή.  Εάν επιθυμούμε να δημιουργήσουμε μία διχρωμία επιλέγουμε όμπρε καθώς μπορεί να δημιουργήσει γωνίες στο πρόσωπο μας.

Vicky StoukiComment