Το ντεμακιγιάζ γίνεται μία ευχάριστη και απλή διαδικασία με μία μόνη κίνηση! Με το μοναδικό GLOV Hydro Demaquillage και καθαρό νερό! Ανακαλύψτε το!

Πριν λίγες μέρες έγινε η επίσημη παρουσίαση του GLOV Hydro Demaquillage στην Ελλάδα.  Θα αναρωτιέστε τι είναι το GLOV Hydro Demaquillage.  Είναι η πιο σύγχρονη, εύκολη και υγιεινή μέθοδος ντεμακιγιάζ για το πρόσωπο μας με τη δύναμη της μικροτεχνολογίας.   

Όταν ετοιμαζόμαστε για μία έξοδο είμαστε γεμάτες ενέργεια και το make up είναι μία τελετουργία που πραγματικά ευχαριστιόμαστε.  Αλλά όταν επιστρέφουμε σπίτι και ειδικά μετά από μία βραδινή μας έξοδο το ντεμακιγιάζ είναι ότι πιο βαρετό.  Και τι δεν τα δίναμε να μπορούσαμε να κάναμε το ντεμακιγιάζ με μία μόνο κίνηση!  Επιπλέον, το κόστος τόσο των προϊόντων καθαρισμού όσο και των ειδικών demaquillage pads είναι σημαντικό.  Το όνειρο μας έγινε πραγματικότητα!  Ναι πλέον το ντεμακιγιάζ γίνεται μία ευχάριστη διαδικασία.  Με το μαγικό GLOV Hydro Demaquillage μπορούμε να καθαρίσουμε το μακιγιάζ μας με μία κίνηση χωρίς κανένα προϊόν μόνο με το GLOV Hydro Demaquillage και το καθαρό νερό!

Παρακολουθήσαμε την παρουσίαση του GLOV Hydro Demaquillage στον Evdomo όπου μία συνεργάτιδα της εταιρείας καθάρισε το μισό πρόσωπο της με προϊόντα ντεμακιγιάζ και το άλλο μισό με το GLOV Hydro Demaquillage.  Παρατηρήσαμε την ποσότητα των προϊόντων ντεμακιγιάζ που χρησιμοποίησε για να καθαρίσει το μισό της πρόσωπο και με μία μόνο κίνηση με το GLOV Hydro Demaquillage καθάρισε το υπόλοιπο μισό πρόσωπο. 

Ήθελα να καθαρίσω το πρόσωπο μου για να πειστώ 100% ότι έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.  Είναι πραγματικότητα! Απίστευτο και όμως Αληθινό!  Το GLOV Hydro Demaquillage καθαρίζει το πρόσωπο και τα μάτια μας χωρίς να αφήνει ίχνος make up.  Καθαρίζει ακόμη και το αδιάβροχο μάσκαρα!  Επιπροσθέτως, κάνει ήπια απολέπιση αυξάνοντας την μικροκυκλοφορία έχοντας ως αποτέλεσμα την ανανέωση της επιδερμίδας και είναι κατάλληλο ακόμη και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα.  Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί ότι είναι πολύ πρακτικό για τα ταξίδια μας. 

Είμαι πολύ ευτυχισμένη που πλέον το ντεμακιγιάζ είναι μία τόσο γρήγορη, απλή, οικολογική και οικονομική διαδικασία.      

                                              

Λίγα λόγια για το GLOV Hydro Demaquillage

To GLOV Hydro Demaquillage αφαιρεί το μακιγιάζ μόνο με τη δύναμη του νερού, χωρίς να χρησιμοποιήσετε κανένα άλλο προϊόν!
Οι λεπτές ίνες του απομακρύνουν ακόμα και το αδιάβροχο μακιγιάζ και καθαρίζουν βαθιά την επιφάνεια του δέρματος διατηρώντας παράλληλα το φυσικό υδρολιπιδικό προστατευτικό στρώμα του. Ταυτόχρονα, λειαίνει το δέρμα και δίνει ένα ματ αποτέλεσμα.
Το Glov Hydro Demaquillage αφήνει το δέρμα σας να αναπνέει ελεύθερα, υγιές, καθαρό και απαλό.
Και επιπλέον, διαρκεί για περισσότερες από 100 χρήσεις!

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επιστεφτείτε το επίσημο site της εταιρείας http://www.glov.gr

Επίσης, μπορείτε να ακολουθείτε την επίσημη σελίδα του facebook https://www.facebook.com/glov.gr 

Μπορείτε να αποκτήσετε το Glov Hydro Demaquillage μόνο online στο επίσημο e shop   

Vicky StoukiComment