Εξεζητημένα Ανδρικά Looks με Ινδικές επιρροές από τον Lee Machin - Moroccanoil – στο fashion show της Missoni A/W 2016 Collection ατην Milan Men’s Fashion Week!

Ένα μαγευτικό ταξίδι μέσα από τις ορεινές περιοχές Ladakh των Ινδιάνων, στις οποίες η φαντασία, η αναζήτηση και η φυσική αντοχή σε απομακρύνουν από κάθε επαφή με το χρόνο, τον τόπο και το συμβιβασμό, ενδυναμώνοντας ένα πνεύμα περιπέτειας που δένει με την κουλτούρα των ιθαγενών.  

 

Το look των μαλλιών:

"Ήθελα ένα χτένισμα που θα επεδείκνυε την ουσία αυτού του ταξιδιού. Ένας περιπλανώμενος ταξιδιώτης, τσαλακωμένος, φθαρμένος και επιμελώς ατημέλητος”, είπε ο Lee Machin, βασικός hair stylist του show.

 

Πώς δημιουργήθηκε το look:

  • ·“Για να δημιουργήσω αυτή τη φθαρμένη και ακατάστατη εικόνα, χρησιμοποίησα πρώτα μεγάλη ποσότητα από το Moroccanoil Root Boost ομοιόμορφα σε στεγνά μαλλιά για φυσικό και δομημένο όγκο, χρησιμοποιώντας παράλληλα το Moroccanoil Heat Styling Protection για να προστατεύσω τα μαλλιά από τη θερμότητα από το πιστολάκι. Αυτά τα προϊόντα, εκτός από τις  ειδικές χρήσεις τους, χαρίζουν στα μαλλιά ιδιαίτερη δομή και κράτημα για το επιθυμητό κυματιστό αποτέλεσμα.”
  • “Στη συνέχεια, μάζεψα τα μαλλιά, παίρνοντας τυχαίες τούφες, και σταθεροποιώντας τες με τσιμπιδάκια, αφού πρώτα είχα σχηματίσει κύματα σε αυτές.”
  • “Μετά από αυτό, στέγνωσα τα μαλλιά χρησιμοποιώντας το MO2000 Professional Series Tourmaline Ceramic Hair Dryer με το διαχωριστή ώστε η υφή να είναι εμφανής και τα μαλλιά να φαίνονται φυσικά φθαρμένα. Χάρη στο Moroccanoil Root Boost και το Moroccanoil Heat Styling Protection κατάφερα να δημιουργήσω το επιθυμητό εφέ  της ‘επόμενης ημέρας’.”
  • “Μόλις τα μαλλιά ήταν έτοιμα, τα άφησα να επανέλθουν σε φυσιολογική θερμοκρασία πριν αφήσω τις τούφες ελεύθερες.
  • “Τελειώνοντας, για να είναι ακόμα πιο εμφανές το επιμελώς ατημέλητο χτένισμα που χαρακτηρίζει τα μεγάλα ταξίδια, χρησιμοποίησα τη Moroccanoil Molding Cream στα μαλλιά, δουλεύοντάς την με τα δάχτυλά μου. Η τελική πινελιά ήταν ένα ψέκασμα από το Moroccanoil Luminous Hairspray Strong πριν βγουν στο catwalk.”
Vicky StoukiComment