Η FREZYDERM δημιούργησε τη σειρά Hair Force για την ενίσχυση της ανάπτυξης των μαλλιών

Τα μαλλιά ταλαιπωρούνται καθημερινά από διάφορους παράγοντες όπως η θερμότητα, η υγρασία, ο αέρας, αλλά και η μη ισορροπημένη διατροφή. Ιδιαίτερα μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, τα μαλλιά μας χρειάζονται εντατική φροντίδα και περιποίηση για να διατηρήσουν την πλούσια και υγιή όψη τους.

Για την ενίσχυση της ανάπτυξης των μαλλιών η FREZYDERM έχει δημιουργήσει τη σειρά Hair Force. Μία ολοκληρωμένη σειρά εξειδικευμένων προϊόντων που επιταχύνει τη δημιουργία νέων τριχών και ταυτόχρονα αναζωογονεί τα μαλλιά κάνοντάς τα πιο δυνατά και υγιή από τη ρίζα έως τις άκρες.

Τα λαμπερά και πλούσια μαλλιά αποτελούν στοιχείο θηλυκότητας για τη γυναίκα που θέλει να δείχνει περιποιημένη κάθε ώρα της ημέρας. Όμως το καθημερινό και έντονο styling, οι βαφές, αλλά και οι εξαντλητικές δίαιτες, επηρεάζουν την υγεία των μαλλιών με αποτέλεσμα την επανειλημμένη φθορά της τρίχας. Το Hair Force Shampoo για γυναίκες της FREZYDERM έρχεται να δώσει τέλος στο πρόβλημα αυτό, αντιμετωπίζοντας τους παράγοντες που προκαλούν, τόσο την εποχική, όσο και τη χρόνια τριχόπτωση. Χρησιμοποιώντας το εξειδικευμένο σαμπουάν 3 φορές την εβδομάδα τα μαλλιά γίνονται κατά 75% πιο δυνατά και 33% πιο λαμπερά. Παράλληλα, ενδυναμώνει τους θύλακες της τρίχας και  επιταχύνει τη δημιουργία νέων, αποτελώντας το ιδανικό σαμπουάν για γυναίκες που θέλουν υγιή μαλλιά κάθε μέρα.

Όπως οι γυναίκες, έτσι και οι άνδρες επιθυμούν πυκνά μαλλιά, οι ίδιοι όμως αντιμετωπίζουν ακόμα πιο έντονα το πρόβλημα της τριχόπτωσης. Οι παράγοντες που την επηρεάζουν είναι διαφορετικοί και κυρίως αποδίδονται σε αυξημένες ορμόνες, άγχος και κληρονομικότητα. Ανταποκρινόμενη στις ξεχωριστές ανάγκες των ανδρών, η FREZYDERM δημιούργησε το Hair Force Shampoo για άνδρες, με μοναδική σύνθεση κατά της αντρικής τριχόπτωσης. Το συγκεκριμένο προϊόν αντιμετωπίζει την αντιδραστική τριχόπτωση, την αραίωση και την αλωπεκία (φαλάκρα), ενδυναμώνοντας παράλληλα τα αδύναμα μαλλιά και τους θύλακες και ενισχύοντας την ανάπτυξη της τρίχας κατά 110%.

Για την ολοκληρωμένη περιποίηση του τριχωτού της κεφαλής, η σειρά Hair Force της FREZYDERM περιλαμβάνει τη Hair Force Lotion για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης. Με εφαρμογή της λοσιόν 2 φορές την ημέρα και για διάστημα 3 μηνών καταπολεμάται η αραίωση και η τριχόπτωση που οφείλεται σε οποιοδήποτε παράγοντα, ενδυναμώνοντας τους θύλακες και ενισχύοντας την  τριχοφυΐα και την οξυγόνωση των κυττάρων. Για πιο αυξημένες ανάγκες, η FREZYDERM προτείνει συμπληρωματικά την ειδική αγωγή κατά της τριχόπτωσης, για άνδρες και γυναίκες, Hair Force Monodoses. Οι μονοδόσεις ελέγχουν την ορμονοεπαγόμενη τριχόπτωση, υποστηρίζοντας την αγκίστρωση της ρίζας επί του τριχωτού. Με καθημερινή εφαρμογή  μισού φιαλιδίου πρωί & βράδυ για 2 μήνες, ενεργοποιείται ο κυτταρικός μεταβολισμός και ενισχύεται η τριχοφυΐα.

Για ενισχυμένη θρέψη και ενδυνάμωση με επιπρόσθετη προστασία από το σπάσιμο, η FREZYDERM έχει δημιουργήσει την τριχοτονωτική μάσκα μαλλιών, Hair Force Mask. Χάρη στα Ceramides, προσφέρει αναδόμηση της τρίχας και μεταμορφώνει τα αδύναμα μαλλιά σε υγιή και λαμπερά. Με χρήση μόλις 5 λεπτών κατά τη διάρκεια του ντους, η μάσκα μαλλιών αντιμετωπίζει την τριχόπτωση και χαρίζει μαλλιά υγιή και ανθεκτικά όλο το χρόνο.

Τέλος, το ειδικό  συμπλήρωμα διατροφής της FREZYDERM, Hair Force Caps, έρχεται να καλύψει τις ανάγκες των πολύτιμων συστατικών, που στερούμε πολλές φορές από τον οργανισμό μας, επομένως και από τα μαλλιά μας. 2 κάψουλες ημερησίως μετά το φαγητό τονώνουν τα μαλλιά με ένα θρεπτικό συνδυασμό από θειούχα αμινοξέα, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, συνένζυμο Q10 και Evening Primrose Oil και συμβάλλουν στην αύξηση της τριχοφυΐας, την ενδυνάμωση της τρίχας και τη βελτίωση της μικροκυκλοφορίας. Ταυτόχρονα, πέρα από τη φροντίδα των μαλλιών, δρα και ως συμπλήρωμα ομορφιάς, καθώς ενδυναμώνει τα νύχια και επαναφέρει την υγεία της επιδερμίδας.

Το πρόβλημα της τριχόπτωσης δεν κάνει διακρίσεις ανάμεσα στα δύο φύλα, ενώ ο σύγχρονος τρόπος ζωής το επιτείνει. Η FREZYDERM έχοντας δημιουργήσει την πιο ολοκληρωμένη σειρά δερμοκαλλυντικής αγωγής με καινοτόμες συνθέσεις δραστικών φυτικών εκχυλισμάτων καλύπτει τις ποικίλες ανάγκες των μαλλιών. Έτσι, τα μαλλιά αποκτούν ξανά τη λάμψη και τη δύναμη τους, ενώ οι γυναίκες και οι άνδρες την αυτοπεποίθηση που τους αξίζει!


Vicky StoukiComment