Το stylish σινιόν που κέρδισε τις εντυπώσεις στην New York Fashion Week Marchesa Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016

Το μοντέρνο και εκλεπτυσμένο σινιόν αιχμαλωτίζει τα στοιχεία και τις περίπλοκες λεπτομέρειες της συλλογής Marchesa! Ο Antonio Corral Calero Hair Design και Διεθνής Εκπρόσωπος της Moroccanoil εμπνεύστηκε το μοναδικό αυτό σινιόν από ένα βοτανικό θηριοτροφείο με πτηνά σε κλουβιά και διαδοχικά florals.

 

Step by step το stylish σινιόν:

  • Εφαρμόστε το Moroccanoil Treatment και μια πλούσια ποσότητα από το Moroccanoil Heat Styling Protection σε ελαφρώς νωπά μαλλιά. Στεγνώστε ισιώνοντας χρησιμοποιώντας το πιστολάκι μαλλιών Moroccanoil Tourmaline Ceramic Hair Dryer και τη Moroccanoil Boar Bristle Classic Brush.
  • Όταν στεγνώσουν τελείως τα μαλλιά, δημιουργήστε μια βαθιά χωρίστρα στη μέση και έπειτα ισιώστε παίρνοντας τούφες από τη μέση προς το τελείωμα των μαλλιών χρησιμοποιώντας το Moroccanoil Titanium Ceramic Hairstyling Iron.
  • Μαζέψτε τα μαλλιά σε μια κομψή, σφιχτή και χαμηλή αλογοουρά και στερεώστε τα στον αυχένα με ένα λαστιχάκι. Ψεκάστε με το Moroccanoil Luminous Hairspray για έξτρα κράτημα και λάμψη.
  • Στρίψτε την αλογοουρά προς τα δεξιά και έπειτα τυλίξτε την σε ένα σφιχτό κότσο, αφήνοντας 2 εκατοστά από το τελείωμα των μαλλιών ελεύθερα έξω από την κορυφή του σινιόν. Ψεκάστε τις άκρες αυτές με το Moroccanoil Luminous Hairspray, ώστε να μοιάζουν με φτερό πουλιού. Στερεώστε χρησιμοποιώντας μερικές φουρκέτες.
  • Ολοκληρώστε το στιλ με το Moroccanoil Luminous Hairspray και προσθέστε ένα χτενάκι μαλλιών με πολύτιμους λίθους ή κάποιο άλλο αξεσουάρ για έμφαση.
Vicky StoukiComment