Πιο φρέσκια, ζωηρή επιδερμίδα με την Τurnaround Revitalizing Instant Facial της Clinique

H Clinique παρουσιάζει την Turnaround Revitalizing Instant Facial. Φέρτε το spa στο σπίτι σας με αυτήν την 5’ λεπτών μάσκα περιποίησης, που συνδυάζει τη φυσική και μηχανική απολέπιση, προσφέροντας μια ανανεωμένη, αναζωογονημένη και πιο λαμπερή επιδερμίδα. Οι λεπτές γραμμές μειώνονται και ο τόνος της επιδερμίδας βελτιώνεται.

Επικεντρώνεται στα σημεία

* Το Εκχύλισμα Κάστανου δρα για να ενεργοποιήσει τα φυσικά ένζυμα που χαλαρώνουν τα νεκρά επιφανειακά κύτταρα της  επιδερμίδας. Αυτό επιτυγχάνεται με τη σηματοδότηση ψευδούς συναγερμού για την ενίσχυση της ανανέωσης των κυττάρων, χωρίς να καταπονήσει την επιδερμίδα.
* Το Σαλικυλικό Οξύ  χρησιμοποιείται σε δύο μοναδικά συστήματα διανομής για να ενισχύσει την ικανότητα της επιδερμίδας να αποδεσμεύσει τα νεκρά κύτταρα και να ενισχύσει την ανανέωση των υγιών κυττάρων. Ένα πολυμερές σύστημα μικρο-σωματιδίων παρέχει άμεση, στοχευμένη χορήγηση του σαλικυλικού οξέος για να ενθαρρύνει την άμεση, αλλά διεξοδική απολέπιση. Ενώ ένα δεύτερο σύστημα παροχής, αναζητά τις πιο ξηρές περιοχές της  επιδερμίδας, προσφέροντας σαλικυλικό οξύ στις περιοχές που το έχουν περισσότερο ανάγκη.

*Η Ακετυλο γλυκοζαμίνη, ένα αμινο ζάχαρο, συνεχίζει το έργο της απομάκρυνσης των νεκρών κυττάρων από την επιφάνεια της επιδερμίδας που ξεκίνησε το Σαλικυλικό Οξύ.  Παρέχει άμεση αλλά και συνεχή απολέπιση και χαλαρώνει φυσικά τους δεσμούς που συγκρατούν τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας ενωμένα. Ρυθμίζει την κυτταρική ανανέωση και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας στην επιφάνειά της,  για να δώσει στην επιδερμίδα μια καθαρή και λαμπερή εμφάνιση.                                           

* Το Εκχύλισμα Clary βοηθά στη ρύθμιση και στην εξομάλυνση της διαδικασίας ανανέωσης των κυττάρων, ενισχύοντας την ωρίμανση των επιδερμικών κυττάρων.
* Η Αδενοσίνη φωσφορικό άλας και η Κρεατίνη είναι απαραίτητα ενεργά συστατικά, που συμβάλλουν στη βελτίωση της φυσικής κυτταρικής διαίρεσης. Ως εξειδικευμένα κύτταρα ταξιδεύουν στην επιφάνεια της επιδερμίδας, η

ενέργεια τους βοηθά στον διαχωρισμό, με έναν υγιή τρόπο και τους κρατά σε κίνηση με τον κατάλληλο ρυθμό κατά τη διαδικασία ανανέωσης.

* Το Diatomaceous Earth είναι ένα μικρό, φυσικό σωματίδιο που παρέχει απαλή, φυσική απολέπιση στοχεύοντας στις Ξηρές επιδερμίδες, για εύκολη αφαίρεση.

 

Απαλό και Ήπιο.

Η Ρεσβερατρόλη και το Εκχύλισμα Rice Bran  σταματούν τη φθορά από τις ελεύθερες ρίζες ενώ ηρεμούν την επιδερμίδα, μειώνοντας τις πιθανότητες ερεθισμού και ερυθρότητας κατά τη διάρκεια της χρήσης.

Η Καφεΐνη  λειτουργεί  ενάντια στους ερεθισμούς, κρατώντας την επιδερμίδα μαλακή και ήρεμη κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Λεπτομέρειες.

Εφαρμόστε μια πλούσια ποσότητα από τη μάσκα  σε καθαρό πρόσωπο, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Αφήστε την για 5’ λεπτά. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό, ενώ κάνοντας απαλό μασάζ των κόκκων πάνω στην επιδερμίδα, για να ολοκληρωθεί η διαδικασία της απολέπισης. Χρησιμοποιήστε δύο έως τρεις φορές την εβδομάδα όπως απαιτείται, για μέγιστα αποτελέσματα.

Διατίθεται από τον Μάϊο 2015 σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών.

Προτεινόμενη Λιανική Τιμή 75ml: 52.00 €

Vicky StoukiComment