Ξυπνάμε με σφριγηλή, λαμπερή επιδερμίδα χρησιμοποιώντας την Turnaround Overnight Revitalizing Moisturizer της Clinique

Η Clinique παρουσιάζει την νέα Turnaround Overnight Revitilizing Moisturizer. Η επιδερμίδα αναζωογονείται, ενυδατώνεται, δείχνει πιο λαμπερή και η υφή της βελτιώνεται κατά τη διάρκεια της νύχτας. Ειδικά σχεδιασμένη για να χρησιμοποιηθεί το βράδυ, όταν η επιδερμίδα “ξεκουράζεται», προσφέροντάς της απαλή αλλά και υψηλής απόδοσης απολέπιση με ενυδάτωση. Η επιδερμίδα δείχνει σχεδόν σαν να φωτίζεται από μέσα.

Δεν είναι απαραίτητο το “τρίψιμο”

* Το Εκχύλισμα Σπόρων Κάστανου ενεργοποιεί τα ένζυμα απολέπισης μέσα στα  ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας και ομαλοποιεί τη φυσική διαδικασία απολέπισης, χωρίς να δημιουργεί στρες στην επιδερμίδα.

* Το Σαλικυλικό οξύ ενθυλακωμένο, είναι ένα σύστημα απελευθέρωσης-χρόνου που δρα άμεσα και κατά τη διάρκεια της νύχτας, για να "μετουσιώσει" στην πρωτεΐνη δεσμούς που ονομάζονται δεσμοσώματα, τα οποία συνδέουν τα κύτταρα της επιδερμίδας (κερατινοκύτταρα) μαζί, με αποτέλεσμα την απολέπιση.
* Η Ακετυλο Γλυκοζαμίνη, ένα αμινο-σάκχαρο, βοηθά να χαλαρώσουν φυσικά οι δεσμοί που κρατούν τα κύτταρα της επιδερμίδας μαζί, απελευθερώνοντας τη συγκράτηση του ενός από το άλλο και επιτρέποντας μια πιο φυσική απολέπιση.

Γυρίστε πίσω το ρολόϊ

* Τα Θραύσματα RNA είναι μια κατοχυρωμένη τεχνολογία με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, που ενθαρρύνει τη φυσική, νυχτερινή κυτταρική διαδικασία.
* Το Εκχύλισμα Micrococcus
Lysate ένα απόσπασμα ισχυρών ενζύμων, τα οποία είναι ενσωματωμένα σε ειδικά διεισδυτικά μόρια της επιδερμίδας.  Βοηθούν στην επανόρθωση και στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας, η οποία έχει καταβληθεί από τις δραστηριότητες της ημέρας. 

Απολαύστε το

* Το Υαλουρονικό νάτριο παρέχει τόσο άμεσα όσο και μακροπρόθεσμα ενυδάτωση. Προσελκύει και δεσμεύει την υγρασία στα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας.
* Η Τρεχαλόζη ένας πολυσακχαρίτης που βοηθά στην πρόληψη "οσμωτικό σοκ» δεσμεύοντας το νερό και βοηθά την επιδερμίδα να διατηρήσει την υγρασία της. Αυτό βοηθά στην αποκατάσταση της ισορροπίας και την επανενυδάτωση την κυττάρων της επιδερμίδας.

Νυχτερινήπροπόνηση”.

* Το Εκχύλισμα Ηλιόσπορου, το Εκχύλισμα Κριθαριού και το Εκχύλισμα Αγγουριού περιέχουν αποτελεσματικά επίπεδα ελεύθερων λιπιδίων που βοηθούν στην επανόρθωση της φυσικής ασπίδας προστασίας της επιδερμίδας,  κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για τις Ξηρές και Ευαίσθητες επιδερμίδες.                   * Το Σκουαλάνιο που παράγεται από τους σμηγματογόνους αδένες μας, μειώνεται καθώς μεγαλώνουμε. Αυτή η εκδοχή που εκχυλύεται φυτικά, κρατά την επιδερμίδα απαλή, λεία και προστατευμένη από τους εξωτερικούς παράγοντες, καθώς ενισχύει την φυσική ασπίδα προστασίας της.

 

Λεπτομέρειες:
Μια πολυτελής κρέμα που αφήνει αμέσως στην επιδερμίδα μια βελούδινη απαλή αίσθηση, η νέα ΝΕΑ Turnaround Overnight Revitalizing Moisturizer ενδείκνυται για εφαρμογή το βράδυ, μετά από το ιδανικό για εσάς Σύστημα Περιποίησης  3-Step. Κατάλληλο για τους τύπους επιδερμίδας 1,2 και 3

Διατίθεται από τον Μάϊο 2015 σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών.

Προτεινόμενη Λιανική Τιμή 50ml: 50.00 €

Vicky StoukiComment