Λάμψη, κάθε λεπτό της πολυάσχολης ημέρας μας με το νέο Turnaround Revitalizing Serum της Clinique

H Clinique παρουσιάζει το νέο Turnaround Revitalizing Serum. Ξυπνήστε την lλάμψη από βαθιά, με αυτόν τον μεταξένιο, ταχείας δράσης ορό που αναζωογονεί την θαμπή, κουρασμένη επιδερμίδα. Δρα για την ενίσχυση  της φυσικής ανανέωσης των κυττάρων, βοηθώντας την επιδερμίδα να δείχνει φωτεινή, αναζωογονημένη και ζωηρή, με μια υγιή λάμψη. Κλινικά αποδεδειγμένα, προσφέρει θεαματικές βελτιώσεις σε λάμψη και απαλότητα σε μόλις 4 εβδομάδες

Επιδερμίδα λαμπερή και αναζωογονημένη.

* Η Καφεΐνη βοηθά στην ενίσχυση της ενέργειας της επιδερμίδας στην καταπολέμηση των περιβαλλοντικών φθορών και προωθεί τη συνολική ζωτικότητα και ανανέωση της επιδερμίδας. Ενεργοποιούνται τα κύτταρα της επιδερμίδας που υποστηρίζονται από  μια ζωτική ιοντική "αντλία", γνωστή και ως Trans-Epidermal Electrical Potential (TEEP), η οποία προωθεί το φυσικό ενεργειακό δυναμικό της επιδερμίδας. Λόγω της έκθεσης σε περιβαλλοντικές επιθέσεις όπως οι υπεριώδεις ακτίνες UV, η ζωτικής σημασίας "αντλία" των κυττάρων της επιδερμίδας αρχίζει να επιβραδύνει, μειώνοντας τη φυσική δυναμική ενέργεια που απαιτείται για τη διατήρηση της βέλτιστης υγείας της επιδερμίδας. Αυτό το συστατικό "επαναφέρει" το TEEP να ωθήσει την παραγωγή ενέργειας σε όλη την επιδερμίδα ώστε να βοηθήσει στην καταπολέμηση της περιβαλλοντικής φθοράς και προωθεί τη συνολική ζωτικότητα και ανανέωση της επιδερμίδας.

*Το Εκχύλισμα Saccharomyces Lysate  ενθαρρύνει και εξομαλύνει την ανανέωση των κυττάρων με την παροχή ενέργειας, για να τροφοδοτήσει την απαραίτητη αυτή διαδικασία.

*To Eκχύλισμα Clary ρυθμίζει και να εξομαλύνει τη διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων, ενισχύοντας την ωρίμανση των επιδερμικών κυττάρων.

Το Εκχύλισμα Κάστανου  δρα για να ενεργοποιήσει τα φυσικά ένζυμα που χαλαρώνουν τα νεκρά επιφανειακά κύτταρα της επιδερμίδας. Αυτό επιτυγχάνεται με την ψευδή  σηματοδότηση συναγερμού για να ενθαρρύνει την ανανέωση των κυττάρων, χωρίς να καταπονήσει την επιδερμίδα.

*Το Σαλικυλικό Οξύ  παρέχει απαλή απολέπιση, και προωθεί την βέλτιστη ανανέωση των κυττάρων. Βοηθά επίσης στην ενίσχυση της ασπίδας

προστασίας της επιδερμίδας  με τη ρύθμιση της μεταβολικής δραστηριότητάς της.

*Το Lactobionic Acid βοηθά στη ρύθμιση της κερατινοποίησης και εξομαλύνει τη φυσική απολέπιση προσφέροντας ειδικά οφέλη στην επιδερμίδα, χωρίς ερεθισμούς.
Η Ακετυλογλυκοζαμίνη αυτό το αμινοσάκχαρο συνεχίζει το έργο της απολέπισης,  απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας από την επιφάνειά της από όπου  ξεκίνησε το Σαλικυλικό Οξύ. Παρέχει άμεση καθώς και συνεχή απολέπιση και χαλαρώνει φυσικά, τους δεσμούς που συγκρατούν τα νεκρά κύτταρα της  επιδερμίδας ενωμένα. Ρυθμίζει την κυτταρική ανανέωση απομακρύνοντας  τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας στην επιφάνειά της για να δώσει στην επιδερμίδα μια καθαρή, λαμπερή εμφάνιση.

Λεία και αναζωογονημένη Επιδερμίδα.

* Το Εκχύλισμα Padina Pavonica προέρχεται από χώρες της Μεσογείου με καφέ φύκια, και δρα ενεργοποιώντας ένα φυσικό ένζυμο της επιδερμίδας που ονομάζεται τρανσγλουταμινάση. Ως αποτέλεσμα, η κυτταρική ωρίμανση λαμβάνει χώρα με ρυθμιζόμενο τρόπο και το επιφανειακό  στρώμα του επιδερμίδας ενισχύεται. Τα κύτταρα της επιδερμίδας αναπτύσσονται σωστά, ώστε η επιφάνεια της επιδερμίδας γίνεται εμφανώς λεία και ανανεωμένη από μέσα.

Ενυδάτωση και Άνεση.

Τ• Υαλουρονικό Νάτριο  παρέχει στην επιδερμίδα ενυδάτωση για όλους τους τύπους επιδερμίδας.
Λεπτομέρειες.

Ένας μεταξένιας υφής απαλός ορός που απορροφάται γρήγορα, ο ΝΕΟΣ ορός Turnaround Revitalizing Serum  μπορεί να εφαρμοστεί στην επιδερμίδα δύο φορές την ημέρα μετά από το κατάλληλο Σύστημα Περιποίησης 3-Step και συνεχίζοντας κατόπιν με το Turnaround Revitalizing Moisturizer.

Προτεινόμενη Λιανική Τιμή:   *30ml  - 59.00 €&*50ml – 83.50 € 

Vicky StoukiComment