Η τέλεια επιδερμίδα μόλις έγινε καλύτερη με το Νέο Foaming Sonic Facial Soap

Αρχικά η Clinique παρουσίασε την ηλεκτρική συσκευή  Sonic Σύστημα Καθαρισμού  με βουρτσάκι. Τώρα έρχεται ο τέλειος συνεργάτης. Αυτό το πλούσιο, βελούδινο σαπούνι προσώπου δημιουργήθηκε για να προστατέψει την επιδερμίδα, ενώ πάνω από 9.000 ήπια ηχητικές δονήσεις του Συστήματος Καθαρισμού Sonic της Clinique, απομακρύνουν την λιπαρότητα, τα νεκρά κύτταρα και τους ρύπους. Αποτέλεσμα: ένας βαθύς, άνετος καθαρισμός, που εισχωρεί βαθιά στη ζώνη-Τ, καθαρίζει τους πόρους, αφήνοντας μια απαλή λάμψη.

Το Σύστημα Περιποίησης 3-Step της Clinique απέδειξε σε εκατομμύρια επιδερμίδες, ότι η τέλεια επιδερμίδα μπορεί να δημιουργηθεί. Το πρώτο δερματολογικά δημιουργημένο Σύστημα καθαρισμού, απολέπισης, ενυδάτωσης,  έχει υποστεί σημαντικές προόδους στα 45 χρόνια ύπαρξής του.

Το Clinique Σύστημα Καθαρισμού Sonic με βουρτσάκι σε συνεργασία με το ΝΕΟ Foaming Sonic Facial Soap, προσφέρουν ενυδατικό καθαρισμό που διεισδύει εύκολα καθώς απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια της επιδερμίδας.Τα αποτελέσματα είναι ορατά άμεσα. Η συνεργασία είναι αποτελεσματική. Έως και εθιστική.  

Ο ιδανικός συνεργάτης για το δικό σας Σύστημα Καθαρισμού Sonic, αυτή η ειδικά σχεδιασμένη σύνθεση, όταν χρησιμοποιείται με το Clinique Σύστημα Καθαρισμού Sonic με βουρτσάκι, απομακρύνει ό,τι μπορεί να αφήσει ο απλός καθαρισμός με τα χέρια. Και το κάνει απαλά.

Τα συστατικά του ΝΕΟΥ Foaming Sonic Facial Soap περιλαμβάνουν: (μια μερική λίστα):

ü  Έναν απαλό καθαριστικό παράγοντα που προέρχεται από Λάδι Καρύδας.

ü  Η Σακχαρόζη και η Καφεϊνη είναι γνωστά συστατικά για τις ηρεμιστικές και καταπραϋντικές τους ιδιότητες

ü  Η Γλυκερίνη, ένα ισχυρά ενυδατικό συστατικό βοηθά στην πρόληψη της ξηρότητας.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Το Νέο Foaming Sonic Facial Soap δεν δημιουργεί μαύρα στίγματα, είναι μια πολυτελής κρέμα που μετατρέπεται σε αφρό, που είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα, απομακρύνοντας τους ρύπους, τους εξωτερικούς περιβαλλοντικούς ρύπους και το υπερβολικό σμήγμα, για να αποκαλύψει την πιο απαλή και καθαρή επιδερμίδα σας.

Σαν μέρος του Clinique Συστήματος Περιποίησης 3-Step, χρησιμοποιήστε το Νέο Foaming Sonic Facial Soap καθημερινά σε συνδυασμό με το Clinique Σύστημα Καθαρισμού Sonic με βουρτσάκι για θεαματικά αποτελέσματα. Αρχίστε με την αφαίρεση του μακιγιάζ, κατόπιν πιέστε ποσότητα προϊόντος ίσου μεγέθους με ένα κέρμα, πάνω στη βρεγμένη κεφαλή της βούρτσας και πιέστε το κουμπί εκκίνησης της συσκευής. Κάντε απαλό μασάζ στο μέτωπο, τη μύτη και το πηγούνι με τις μαλακές λευκές τρίχες. Στη συνέχεια, γείρετε την κεφαλή της βούρτσας χρησιμοποιώντας τις πράσινες τρίχες σε μια πάνω-κάτω κίνηση, για να καθαρίσετε τη ζώνη-Τ. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ασκήσετε πίεση; αφήστε το βουρτσάκι να γλιστρήσει απαλά πάνω στην επιδερμίδα, όπως γλιστρά ένα ποντίκι υπολογιστή πάνω σε ένα mouse pad. Χρησιμοποιήστε μια φορά ημερησίως για 30 δευτερόλεπτα και αυξήστε τη χρήση μέχρι δύο φορές την ημέρα, όπως απαιτείται. Ακολουθήστε με την κατάλληλη Clarifying Lotion, Dramatically Different Moisturizing Lotion+/Gel και συνεχίστε με τα προτεινόμενα για εσάς προϊόντα περιποίησης Clinique

Vicky StoukiComment