Αποκτάμε πρωϊνή λάμψη με την Turnaround Daytime Revitalizing Moisturizer της Clinique

H Clinique παρουσιάζει τη ΝΕΑ Turnaround Daytime Revitalizing Μoisturizer. Μια αναζωογονητική ελαφριά oil-free ενυδάτωση που προσφέρει μια υγιή, φωτεινή, πρωϊνή λάμψη. Επαναφέρει τη λάμψη και δίνει στην επιδερμίδα μια λάμψη χωρίς γυαλάδα. Βοηθάει στον έλεγχο υπερβολικής λιπαρότητας όπου χρειάζεται, με την πάροδο του χρόνου. Επιπλέον, οι οπτικές ενίσχυσης της επιδερμίδας με αυτή την ενυδατική κρέμα ενισχύουν τις φυσικές αποχρώσεις στην επιδερμίδα, σε άμεσα πιο φωτεινές, εξουδετερώνοντας την ωχρότητα και τα σημάδια της κούρασης. Ξεκινήστε τη μέρα σας με μια έκρηξη ενέργειας που αναζητά η επιδερμίδα σας.

Ενεργοποιεί τη ζωτικότητα.

* Η Καφεΐνη ενισχύει την ενέργεια της επιδερμίδας για να καταπολεμήσει τις περιβαλλοντικές φθορές και προωθεί τη συνολική ζωτικότητα και ανανέωση της επιδερμίδας. Τα ενεργοποιημένα κύτταρα της επιδερμίδας υποστηρίζονται από μια ζωτική ιοντική "αντλία", γνωστή και ως Trans-Epidermal Electrical Potential (TEEP), η οποία προωθεί την ανανέωση του φυσικού ρυθμού  των κυττάρων της επιδερμίδας. Λόγω της έκθεσης σε περιβαλλοντικές επιθέσεις όπως οι υπεριώδεις ακτίνες, η ζωτική «αντλία» των κυττάρων της επιδερμίδας αρχίζει να επιβραδύνει, μειώνοντας τον φυσικό ρυθμό ανανέωσης των κυττάρων που απαιτείται για τη διατήρηση της βέλτιστης υγείας της επιδερμίδας. Αυτό το συστατικό "επαναφέρει" το TEEP να βοηθήσει στην ώθηση παραγωγής ενέργειας σε όλο την επιδερμίδα, ώστε να βοηθήσει στην καταπολέμηση των περιβαλλοντικών φθορών και την προώθηση της συνολικής ζωτικότητας και ανανέωσης της επιδερμίδας.

 Λάμψη χωρίς Γυαλάδα.

* Η σύνθεση Οπτική Ενίσχυσης Λάμψης έχει σχεδιαστεί για την ενίσχυση της φυσικής λάμψης της επιδερμίδας με  προσεκτικά επιλεγμένες οπτικές που δίνουν μία λεπτή, φωτεινή λάμψη από μέσα.
* Το Εκχύλισμα Laminaria saccharina λειτουργεί σε συνέργεια με την ενίσχυση λάμψης για να προσφέρει φωτεινότητα χωρίς τη γυαλάδα, ελέγχοντας τη υπερβολικό σμήγμα με την πάροδο του χρόνου.

Διατήρηση της υγρασίας.

* Το Υαλουρονικό Οξύ  διεισδύει αποτελεσματικά στην επιδερμίδα, παρέχοντας μια πιο ισχυρή ικανότητα συγκράτησης νερού, συμβάλλοντας έτσι στη δημιουργία μιας «δεξαμενής υγρασίας» στην επιδερμίδα.
* Η Τρεχαλόζη και η Σορβιτόλη διεισδύουν βαθιά μέσα στην κεράτινη στιβάδα για να συμβάλλουν στη μεγιστοποίηση της φυσικής ικανότητας της επιδερμίδας να προσελκύσει την υγρασία από το περιβάλλον, παρά τις δραστικές                    στη θερμοκρασία και την υγρασία.

 Λεπτομέρειες.

Η ΝΕΑ Turnaround Daytime Revitalizing Μoisturizer είναι διαθέσιμη σε δύο φυσικές αποχρώσεις, για ρόδινη λάμψη και για χρυσή λάμψη. Κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Εφαρμόστε το πρωί και αποφύγετε την περιοχή των ματιών. Φορέστε την μόνη της ή κάτω από makeup.

Προτεινόμενη Λιανική Τιμή 50ml: 42.00 €

Vicky StoukiComment