Λέμε ναι, στη Λάμψη με την σειρά Turnaround Revitalizing της Clinique

Ανακαλύψτε ξανά την λαμπερή σας επιδερμίδα με τη ΝΕΑ σειρά Turnaround Revitalizing  από την Clinique. Ειδική Τεχνολογία  ξυπνάει την εσωτερική λάμψη, ενισχύοντας τη φυσική ανανέωση των κυττάρων της επιδερμίδας, η οποία έχει επιβραδυνθεί λόγω του στρες, της κούρασης και των περιβαλλοντικών επιθέσεων. Με την προηγμένη τεχνολογία, αυτά τα προϊόντα ημέρας και νύχτας, δρουν με  τον φυσικό κύκλο ανανέωσης της επιδερμίδας, δημιουργώντας μια επιδερμίδα που δείχνει υγιής, λαμπερή και φωτεινή. Κάθε μέρα.

Η ΝΕΑ ειδική σειρά Turnaround Revitalizing περιλαμβάνει  6 προϊόντα που αφήνουν την επιδερμίδα πλήρως αναζωογονημένη και φωτεινή.

1.Το ΝΕΟ Turnaround Revitalizing Serum: Ενισχύει τη φυσική διαδικασία απολέπισης της επιδερμίδας, με την ενσωμάτωση τριών κρίσιμων φάσεων-κλειδιά για την ανανέωση των κυττάρων της  επιδερμίδας την κυτταρική διαίρεση, την ωρίμανση και την απολέπιση. Τα βασικά συστατικά σε αυτόν τον ισχυρό ορό, βοηθούν στην διατήρηση αυτών των τριών δραστηριοτήτων, για την αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Κλινικά αποδεδειγμένα προσφέρει θεαματικές βελτιώσεις σε λάμψη και απαλότητα σε μόλις 4 εβδομάδες.

Προτεινόμενη Λιανική Τιμή : 30ml – 59.00 € & 50ml – 83.50 €

 

2. Η ΝΕΑ Turnaround Daytime Revitalizing Moisturizer:  Όταν η επιδερμίδα δείχνει κουρασμένη λόγω της αφυδάτωσης, του άγχους  και των έντονων προγραμμάτων, φαίνεται θαμπή και με έλλειψη ενέργειας και ζωτικότητας. Η  ΝΕΑ Turnaround Daytime Revitalizing Moisturizer είναι μια αναζωογονητική ελαφριάς υφής και μη λιπαρή ενυδατική κρέμα, που παρέχει άμεση και διαρκή ενυδάτωση στις Ξηρές επιδερμίδες, χωρίς λάμψη. Διατίθεται σε δύο αποχρώσεις: για ρόδινη λάμψη και για χρυσή λάμψη. Οπτικές ενίσχυσης της επιδερμίδας ενισχύουν τον φυσικό τόνο της επιδερμίδας για άμεση λάμψη και αποκατάσταση μιας φυσικά λαμπερής επιδερμίδας,  καθώς αντιμετωπίζει την ωχρότητα και τα σημάδια της κούρασης.

Προτεινόμενη Λιανική Τιμή : 50ml – 42.00 €

 

3. Η ΝΕΑ Turnaround Overnight Revitalizing  Moisturizer: Η καλύτερη στιγμή για την φυσική ανανέωση της επιδερμίδας είναι κατά τη διάρκεια του κύκλου ύπνου του σώματος, τη νύχτα, όταν η επιδερμίδα έχει απελευθερωθεί από τις

περιβαλλοντικές επιθέσεις. Αυτή η αναζωογονητική ενυδατική κρέμα στοχεύει στην ανανέωση της επιδερμίδας, παρέχοντας στην επιδερμίδα ενυδατικά οφέλη και οφέλη αναδόμησης,  που διαρκούν όλη τη νύχτα. Αυτή η πολυτελής κρέμα αφήνει αμέσως το δέρμα ενυδατωμένο, με μια βελούδινη απαλή αίσθηση. Ξυπνήστε με μία πιο υγιή και λαμπερή επιδερμίδα.

Προτεινόμενη Λιανική Τιμή :50ml – 50.00 €

 

4. Το ΝΕΟ Turnaround Revitalizing  Instant Facial: Μια γρήγορη περιποίηση προσώπου στο σπίτι, που προχωρά την απολέπιση ακόμα μακρύτερα, με την ισχυρή αλλά, ήπια απολέπιση. Το ΝΕΟ Turnaround Revitalizing Instant Facial διεγείρει τη φυσική διαδικασία ανανέωσης  και αφήνει την επιδερμίδα ανανεωμένη και υπερβολικά απαλή. Αυτή η απαλή πέντε λεπτών μάσκα περιποίησης, συνδυάζει χημική απολέπιση και οδηγίες, για τη βελτίωση της συνολικής ποιότητας της  επιδερμίδας, μειώνοντας τη θαμπάδα και το ξεφλούδισμα, ελαχιστοποιεί τις λεπτές γραμμές και βελτιώνει τον τόνο της επιδερμίδας..

Προτεινόμενη Λιανική Τιμή : 75ml – 52.00 €

 

5.Το ΝΕO Turnaround Revitalizing Treatnent Oil: ως πρωτοπόρος στην απαλή, δύο φορές την ημέρα απολέπιση, η Clinique κατανοεί τη σημασία στην προώθηση της φυσιολογικής  ανανέωσης των κυττάρων για υγιή, νεανική όψη της επιδερμίδας. Εμπλουτισμένο με ένα κοκτέιλ συστατικών για να ενισχύει ί το φυσικό κύκλο ανανέωσης της επιδερμίδας, το ΝΕO Turnaround Revitalizing Treatment Oil:  ένα ελαφρύ, θρεπτικό έλαιο αναζωογονεί και αλλάζει την υφή της επιδερμίδας αποκαθιστώντας την λάμψη, τη φωτεινότητα και απαλότητα στην επιδερμίδα. Η ξηρή επιδερμίδα καταπραΰνεται αμέσως και με την πάροδο του χρόνου. Με συνεχή χρήση, η ασπίδα προστασίας της επιδερμίδας ενισχύεται.

Προτεινόμενη Λιανική Τιμή : 30ml – 35.00 €

 

6. Η  ΝΕΑ Turnaround Revitalizing Lotion: Eμπνευσμένη από τελετουργικά ομορφιάς από την Ασία, όπου οι γυναίκες χρησιμοποιούν μια ενυδατική λοσιόν μετά τον καθαρισμό του προσώπου, για να αποκαταστήσουν την υγρασία στην επιδερμίδα. Η ΝΕΑ ειδική σειρά Turnaround Revitalizing Lotion: ενυδατώνει και ενεργοποιεί τη θαμπή, κουρασμένη επιδερμίδα. Αυτή η σύνθεση χωρίς οινόπνευμα και oil-free, έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει την φυσιολογική διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων της επιδερμίδας, τροφοδοτώντας τη φυσική μεταβολική διαδικασία της κυτταρικής ανανέωσης για μια αναζωογονημένη, ανανεωμένη εμφάνιση.

Προτεινόμενη Λιανική Τιμή : 200ml – 31.00 €

 

Όλη η σειρά θα διατίθεται από τον Μάϊο 2015 σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών.

Vicky StoukiComment