Το Νέο καταπληκτικό 2-σε-1 Beyond Perfecting Foundation + Concealer

Eπιθυμείτε μια Άψογη

Επιδερμίδα;

Απλά Κουνήστε το Μαγικό Ραβδάκι…

Για μια άψογη επιδερμίδα και με αποτέλεσμα που διαρκεί όλη την ημέρα, Η Clinique παρουσιάζει το ΝΕΟ Βeyond Perfecting Foundation + Concealer. Ένα 2-σε-1 makeup και concealer που υπόσχεται πλήρη κάλυψη χωρίς την αίσθηση μάσκας. Κάθε φορά. Τελειότητα στην εμφάνισή σας.
 

Εφαρμόζεται απαλά σαν ένα makeup ή τοπικά σαν ένα concealer. Αυτή η σύνθεση καλύπτει τα πάντα, χωρίς την αίσθηση μάσκας. Πλήρης κάλυψη, με  ελαφριά υφή. Και μένει σταθερή όλη τη μέρα. 12 ώρες σταθερούς κάλυψης.

Kάντε την επιλογή σας

Σύνθεση που αναπνέει και η οποία προσαρμόζεται στις ανάγκες της επιδερμίδας με σωματίδια διπλής-δράσης, που απορροφούν τη λιπαρότητα ή προσθέτουν ενυδάτωση. Ό,τι ακριβώς χρειάζεται η επιδερμίδα σας. Έτσι, τα ξηρά σημεία λαμβάνουν επιπλέον ενυδάτωση και οι πιο λιπαρές περιοχές αναζωογονούνται με σωματίδια απορρόφησης λιπαρότητας. Τα πολυμερή σωματίδια σε αυτή τη σύνθεση δε θα δημιουργήσουν ξηρότητα και θα βοηθήσουν το makeup να απλωθεί πολύ εύκολα. Είτε εφαρμόζοντας τοπικά, είτε εφαρμόζοντας σε όλο το πρόσωπο, αυτή η σύνθεση makeup απλώνεται πολύ εύκολα και δημιουργεί έναν άψογο καμβά.

 

Tο μαγικό ραβδί

Ένα μοναδικό απλικατέρ που διαθέτει διαφορετικούς τύπους επιλογής τεχνικής. Χρησιμοποιήστε την πίσω πλευρά του απλικατέρ για να εφαρμόσετε τοπικά σε όλο το πρόσωπο, γυρίστε το στο πλάι για να απλώσετε στα μάγουλα και στις μεγαλύτερες περιοχές του προσώπου ή απλά χρησιμοποιήστε την κορυφή του για να καλύψετε μικρότερες ατέλειες. Κάθε γωνία προσφέρει μια διαφορετική δυνατότητα για να σας προσφέρει την κάλυψη που επιθυμείτε.

Tέλειο αποτέλεσμα σε 90 δευτερόλεπτα

O συνδυασμός του NEOY Beyond Perfecting Foundation + Concealer με το Universal Superprimer Face Primer και την Blended Loose Powder της Clinique για την απόλυτη τελειότητα. .Αποκαλέστε την #cliniqueflawless.

Ένα makeup απλά εκπληκτικό

Αυτή η 2-σε-1 σύνθεση και το μαγικό απλικατέρ, προσφέρουν περισσότερα στην επιδερμίδα από μόνο ένα άψογο αποτέλεσμα. Μια εύκολη, τέλεια, πλήρη κάλυψη, με φυσικό ματ αποτέλεσμα και 12-ωρη διάρκεια.

«Ένα κοινό λάθος στην εφαρμογή του makeup είναι η υπερβολική ποσότητα", λέει η Clinique Global Colour Artist, Jenna Menard. "Σε αυτό ακριβώς το σημείο είναι που βοηθά πρακτικά το απλικατέρ. Ελέγχει την ποσότητα του προϊόντος που εφαρμόζεται, ώστε να μην το παρακάνετε. Αυτό που μου αρέσει περισσότερο σε αυτό το 2-σε-1 makeup, είναι ότι είναι εντελώς άρτιο, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε σιγά σιγά, την κάλυψη που είναι τέλεια για σας. Ξεκινήστε με λιγότερη ποσότητα και συνεχίστε έως την επιθυμητή κάλυψη.»


Το ΝΕΟ Clinique Beyond Perfecting Foundation + Concealer είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών σε 6 αποχρώσεις για τους τύπους επιδερμίδας 2 και 3.

Προτεινόμενη Λιανική Τιμή: 32.00 €

Vicky StoukiComment