Μυστικά και συμβουλές για όμορφα μαλλιά από το εξειδικευμένο site “genny genny”

Όλες μας θέλουμε να έχουμε λαμπερά και υγιή μαλλιά, από την άλλη δεν σταματάμε να πειραματιζόμαστε με διάφορες αλλαγές οι οποίες είναι αρκετά επίπονες για την υγεία τους.  Θέλοντας να μάθουμε όλη την αλήθεια όσον αφορά τα μυστικά για να έχουμε λαμπερά και υγιή μαλλιά απευθυνθήκαμε στο εξειδικευμένο site genny genny όσον αφορά την φροντίδα και την περιποίηση των μαλλιών μας και όχι μόνο.   Ας δούμε λοιπόν τι μας είπαν οι ειδικοί στην εξειδικευμένη φροντίδα και περιποίηση των μαλλιών του genny genny.

Σε μια λεπτομερή έρευνα για τις συνήθειες των μαλλιών κατά την οποία ρωτήθηκαν 2.000 γυναίκες, διαπιστώθηκε ότι όταν η γυναίκα φτάνει τα τέλη της δεκαετίας των 20 της σταματά να πειραματίζεται με τα μαλλιά της και έχει περισσότερο διαθέσιμο εισόδημα να δαπανήσει στην περιποίηση των μαλλιών της.

Το 45% των ερωτηθέντων παραδέχθηκε ότι σπατάλησε πολύ χρόνο με τα μαλλιά τους πριν από εκείνη τη δεκαετία, καταστρέφοντας τα  με την χρήση διάφορων  styling.

Από την έρευνα επίσης διαπιστώθηκε ότι μία στις 10 γυναίκες μετανιώνουν για τρία από τα χτενίσματα που έχουν κάνει στη ζωή τους, με τη δεκαετία του 1980 & 1990 να αναφέρονται ως η χειρότερες δεκαετίες για τα μαλλιά.

Η μελέτη αυτή συνέπεσε με την έναρξη της διάθεσης ενός πρωτοποριακού προϊόντος της Kerastase  το   Kérastase Densifique, μια νέα πολυτελή  θεραπεία περιποίησης μαλλιών.

Ο Luke Hersheson, ο πρεσβευτής της μάρκας Kérastase, ανέφερε τα εξής “Οι περισσότερες γυναίκες καθώς μπαίνουν στο τέλος της εφηβείας και των είκοσι τους, δεν έχουν ακόμη βρει την υπογραφή στο στυλ τους. Θα είναι στην ευχάριστη θέση να δοκιμάσουν διαφορετικά χρώματα στα μαλλιά τους, να πειραματιστούν με διαφορετικά μήκη και να χρησιμοποιούν ποικίλα εργαλεία, όπως λαβίδες, κυλίνδρους και ίσιωμα των μαλλιών προκειμένου να επιτύχουν μία συγκεκριμένη εμφάνιση.”

“Καθώς οι γυναίκες κινούνται προς τα τριάντα τους τείνουν να επενδύουν περισσότερο στα μαλλιά τους και να τα περιποιούνται χρησιμοποιώντας τις κατάλληλες θεραπείες. Οι περισσότερες από αυτές θα φθάσουν στην ηλικία όπου θέλουν τα μαλλιά τους να φαίνονται υγιή, γεμάτα χρώμα και πλουσιότερα αντί να επιλέγουν τα πιο trendy χτενίσματα λες και έχουν έρθει απευθείας από την πασαρέλα”.

 

 

Vicky StoukiComment