Όλα τα μυστικά για το Botox & το Υαλουρονικό οξύ!

Ανακαλύπτοντας μεθόδους για να αποκτήσουμε ένα νεότερο, λαμπερό και ανανεωμένο πρόσωπο βρέθηκα μπροστά στις ιατρικές ενέσιμες θεραπείες και πιο συγκεκριμένα στο Botox και το Υαλουρονικό οξύ.  Σίγουρα πρόκειται για ιατρικές θεραπείες που όλοι έχουμε ακούσει ή διαβάσει αλλά θέλοντας να αποκτήσω εκ βαθέων ενημέρωση επισκέφτηκα τους καλύτερους στον χώρο της Ομορφιά και Υγείας το ιατρικό κέντρο του Vivify!  Μετά από μία συζήτηση με την δερματολόγο που μου έλυσε όλες τις απορίες, είχα την ευκαιρία να παρευρεθώ στο ιατρείο κατά την διάρκεια μία συνεδρίας για εφαρμογή Botox και Υαλουρονικού οξέος. 

Η ιατρός αφού συζήτησε με τον ενδιαφερόμενο όσον αφορά τις ανάγκες της επιδερμίδας του και αφού εξήγησε την διαδικασία ξεκίνησε την εφαρμογή.   Η διαδικασία της ενέσιμης εφαρμογής ήταν αρκετά σύντομη και απλή.  Τα αποτελέσματα ήταν εμφανή αμέσως μετά από κάθε εφαρμογή στα σημεία του προσώπου όπου υπήρχε ανάγκη.  Εντυπωσιάστηκα τόσο από το αποτέλεσμα όσο και από το γεγονός ότι δεν υπήρχαν εμφανή σημάδια, όπως μελανιές, από την ενέσιμη εφαρμογή.  Εκτός του ότι ο ασθενής θα έπρεπε να προσέξει ώστε να μην σκύψει ή να κοιμηθεί για τις επόμενες 2-3 ώρες, θα μπορούσε να συνεχίσει τις δραστηριότητες του με μία λαμπερή και ανανεωμένη επιδερμίδα χωρίς ρυτίδες έκφρασης. Βέβαια το αποτέλεσμα θα τελειοποιηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες και ο ασθενής θα επισκεφτεί το ιατρικό κέντρο του Vivifyσε 15 ημέρες από την πρώτη εφαρμογή έτσι ώστε να γίνει τυχόν επαναληπτική εφαρμογή σε κάποια σημεία του προσώπου.    

Ας δούμε τα κύρια χαρακτηριστικά σχετικά με το Botox και το Υαλουρονικό οξύ.  Πιο συγκεκριμένα το Botox αδρανοποιεί προσωρινά και τοπικά τους μύες που προκαλούν τις εκφράσεις θυμού, λύπης, έκπληξης, απορίας κ.λπ. Οι μύες αυτοί κατά τη σύσπασή τους προκαλούν ρυτίδες στο υπερκείμενο δέρμα και εκεί ακριβώς στοχεύει η θεραπεία. Με την κατάλληλη δόση Botox στο σωστό σημείο, οι ρυτίδες έκφρασης απαλύνονται, χωρίς να χάνουμε την εκφραστικότητά μας.  Αξίζει να σημειωθεί ότι το Botox λειτουργεί και θεραπευτικά, καταπολεμώντας την υπεριδρωσία σε παλάμες, πέλματα και μασχάλες, καθώς αναστέλλει την ενεργοποίηση των ιδρωτοποιών αδένων.   Το Υαλουρονικό Οξύ είναι μία πρωτεΐνη, βασική ουσία του δέρματος για τη συγκράτηση του νερού. Με την πάροδο του χρόνου, η περιεκτικότητα του δέρματος σε υαλουρονικό οξύ μειώνεται. Η επιδερμίδα γίνεται πιο ξηρή, λεπτή και χωρίς λάμψη. Η θεραπεία με Υαλουρονικό οξύ είναι μια ασφαλής μέθοδος για το γέμισμα των ρυτίδων στη ρινοχειλική αύλακα, στις γραμμές στόματος και μετώπου και σε αυτές γύρω από τα μάτια. Ενδείκνυται και για αύξηση όγκου στα χείλη και στα ζυγωματικά, αλλά και για να κλείσει ουλές από ακμή. To υαλουρονικό οξύ αποκαθιστά την υδατική ισορροπία και την ελαστικότητα του δέρματος χαρίζοντας μας νεανική όψη και φρεσκάδα.


Εάν επιθυμείτε και εσείς μία συνάντηση με το ιατρικό τμήμα του Vivify the beauty lab για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μου via email: info@vickysstyle.com ή με direct @ fb page:https://www.facebook.com/VickysStylecom  Α!  Και μην ξεχάσω μία μεγάλη έκπληξη σας περιμένει στα Vivify the beauty lab!


Vicky StoukiComment