Αποκτήστε τα φρύδια της Cara Delevingne!

Η Cara Delevingne καθιέρωσε τα πυκνά και μεγάλα φρύδια που όλες επιθυμούμε να αποκτήσουμε.  Έτσι περιορίζουμε αρκετά το τσιμπιδάκι φρυδιών μόνο για τον σχηματισμό φρυδιών.  Δίνοντας ένα σχήμα κατάλληλο με το πρόσωπο μας και τα μάτια μας αναδεικνύουμε με τον καλύτερο τρόπο το βλέμμα μας και τονίζουμε τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας.  

Ας δούμε κάποια tips για τα έντονα και καλοσχηματισμένα φρύδια της αγαπημένης Cara Delevingne

  • Χρησιμοποιήστε ένα μολύβι ή μάσκαρα φρυδιών σε 2 ή 3 τόνους πιο σκούρο από το χρώμα των μαλλιών σας. 
  • Εάν βάφετε τα μαλλιά σας ξανθά ενώ έχετε σκούρο χρώμα μαλλιών θα πρέπει να αποφεύγετε να βάφετε τα φρύδια σας στον ίδιο τόνο διότι θα το πρόσωπο σας θα δείχνει άχρωμο.  Συμβουλευτείτε τον colorist σας για το εάν θα πρέπει να ανοίξετε το χρώμα των φρυδιών σας ή αφήστε τα στο φυσικό τους χρώμα και εφαρμόστε μάσκαρα ή μολύβι φρυδιών. 
  • Εάν πάλι είσαστε φυσική ξανθιά μην ξεχνάτε να τονίζετε τα φρύδια σας με τα κατάλληλα προϊόντα φρυδιών.  Τα πιο έντονα φρύδια θα τονίσουν τα φυσικά  χαρακτηριστικά του προσώπου.
  • Εάν χρησιμοποιείτε μολύβι φρυδιών θα πρέπει να προσέχετε την εφαρμογή του καθώς κάποιες φορές το αποτέλεσμα μπορεί να είναι πολύ έντονο.  Ιδανικά χρησιμοποιείστε ένα μολύβι φρυδιών σε ένα τόνο πιο ανοιχτό από το αποτέλεσμα που θέλετε να αποκτήσετε έτσι ώστε να αποφύγετε πιο σκούρα από το επιθυμητό φρύδια.
  • Η μάσκαρα φρυδιών είναι ίσως η πιο εύκολη μέθοδος για το make up των φρυδιών, καθώς χτενίζει και παράλληλα βάφει τα φρύδια.  Το αποτέλεσμα είναι πιο φυσικό από το μολύβι φρυδιών και έχει μεγαλύτερη διάρκεια.  Χτενίστε με το ειδικό βουρτσάκι τα φρύδια σας και γεμίστε τυχόν κενά στα φρύδια με την μύτη από το βουρτσάκι.  Η μάσκαρα φρυδιών θα δώσει τον τόνο που βλέπουμε στο χρώμα της.

Συνδυάστε το μολύβι και την μάσκαρα φρυδιών για να δημιουργήσετε τα πιο εντυπωσιακά φρύδια που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις!

 

Vicky StoukiComment