Τα διαμάντια είναι παντοτινά! Το DIAMOND PLUS μας χαρίζει μία νέα λαμπερή επιδερμίδα!

Είναι γνωστό ότι τα διαμάντια είναι οι καλύτεροι φίλοι της γυναίκας!  Τώρα τα διαμάντια κάνουν δυναμικά την εμφάνιση τους και στην κοσμητική ιατρική καθώς έρχονται να δώσουν μία ξεχωριστή ανανέωση και λάμψη στο πρόσωπο μας!  Δοκίμασα την θεραπεία DIAMOND PLUS στο Vivify the beauty lab και ένοιωσα μία λαμπερή και ανανεωμένη επιδερμίδα όσο ποτέ! Τα αποτελέσματα ήταν άμεσα ορατά αλλά μπορώ να πω ότι τις επόμενες ημέρες η επιδερμίδα μου είχε ακόμη πιο βελούδινη υφή, λαμπερή και ανανεωμένη.  Πρόκειται για μία πρωτοποριακή θεραπεία της οποίας τα αποτελέσματα ολοκληρώνονται μέσα στις επόμενες ημέρες καθώς η επιδερμίδα ανανεώνεται πλήρως με τα συστατικά που της έχουμε προσφέρει. 

 

Η θεραπεία DIAMOND PLUS έχει τρία διαφορετικά στάδια:

  • Αρχικά γίνεται δερμοαναγέννηση με κεφαλές διαμαντιών, αφαιρώντας ανώδυνα τις εξωτερικές στιβάδες της επιδερμίδας.  Κάνοντας βαθιά απολέπιση απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα και το σμήγμα έτσι η υφή του δέρματός γίνεται λεία και λαμπερή.  Παράλληλα ενισχύεται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, με αποτέλεσμα να έχουμε ανανεωμένη επιδερμίδα.  Επαναληπτικές συνεδρίες μας χαρίζουν μία πλήρως ανανεωμένη και νεανική επιδερμίδα χωρίς σημάδια.
  • Στο δεύτερο στάδιο μέσω της μικροώσμωσης και του ιονισμού εφαρμόζεται μεσοθεραπεία με υαλουρονικό οξύ το οποίο διεισδύει στην κυτταρική μεμβράνη.  Το αποτέλεσμα είναι η άμεση και πλούσια ενυδάτωση της επιδερμίδας προσφέροντας βαθιά θρέψη. 
  • Το τρίτο στάδιο της θεραπείας έρχεται να τελειοποιήσει τα αποτελέσματα και να ολοκληρώσει την ανάπλαση της επιδερμίδας.  Ο εφαρμογέας Cold Hamer ανακουφίζει την επιδερμίδα δημιουργώντας μία αίσθηση κρύου και παράλληλα διεγείρει τους ινοβλάστες και συσφίγγει την επιδερμίδα.   


Πρόκειται για μία από τις αγαπημένες μου θεραπείες που μπορώ να εφαρμόσω άφοβα παρόλο του ότι διαθέτω ένα πολύ ευαίσθητο δέρμα το οποίο ερεθίζεται εύκολα και διαθέτει ευρυαγγείες. 

Ναι τα διαμάντια αποδείχτηκαν για ακόμη μία φορά ότι είναι οι καλύτεροι φίλοι της γυναίκας και μας προσφέρουν μία μοναδική λάμψη και ανανέωση!     

 

Επικοινωνήστε μαζί μου για περισσότερες πληροφορίες via email: info@vickysstyle.com ή με direct @ fb page: https://www.facebook.com/VickysStylecom  Α!  Και μην ξεχάσω μία μεγάλη έκπληξη σας περιμένει στα Vivify the beauty lab


Vicky StoukiComment